Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (26)
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Vala elımde kaldı gümüş aldıgım fıyattan daha da düştü nasıl çıkarım
Cihanara için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()Keske gümüs almasaydim, platini fullerdim simdi. Altin/platin rasyosu tepeye cok yakin yine
globalkriz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()Hiiic öyle, adamlar cani istedigi gibi oynuyor böyle. Ama günlerdir diyorum hava asiri pozitif diye
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()Ben pek takip edemedim neden bozuldu ki bu pozitif hava
0BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()Anlasilan 30$ altinda kapattiracaklar. Düne kadar asiri pozitif olan hava birden negatife döndü
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()Bakalım 30 dolar ın Altın da kapanış alırsak fişini çekeriz gümüşün=)
0BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()Iste o 2.40'in altina indirmediler, dün asili adam olusmus rasyoda:) Aslinda mesaj verilmis ama ben rasyoya bakmamisim, daha yeni bakiyorum
asfar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
asfar ()xau xpt parite si dün 2,40 idi bugün 2,52 ye yükseldi buralardan düşmesi lazım 2,40 Altın da kalması lazım 2,52 üstüne devam ederse senin rakamın gelir gibi ytd
0BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()Hic sorma, platinin herzamanki hali, ne güzel para kazaniyorduk. Dün %3 kar almistim 1029'u kacirmama ragmen, alttan bir daha aldik, o da kar yazmis. 1010 full ciksak %4-5 karla kapatacaktik son 3 günü ama netice elde var sifir olacak az daha zorlarsa. Benim rasyo hesabina göre en kötü 960$ döner diye bekliyorum, ki umarim oralar gelmeden döner. Elimde tutacagim, düserse de ekleriz
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()Düşün işte 31,60 tan beri aşağı çakıyorlar 32 lere gidecek diye 31,60 tan alanı düşün üzüyor
0BeğenmedimŞikayet
asfar ()hocam platin hayal kırıklığı yaptı sen ne dersin.
0BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()Sanki hafif yükseltip bir daha asaga cakcaklarmis gibi de duruyor, sen de haklisin. Bende öyle fazla gümüs yok global, dün ve bugün 5er kilo aldim. Bir zamanlar 20kg ile acilis yapiyorduk ya, gecti ama o günler
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()Çıkışları güzel de düşüşleri dramatik benim önceleri gözüm karaydı az bi düşüşte dalardım dip mip aramadan şimdi ben de tanıyamıyorum kendimi 22 ve 26 bandı daha zevkliydi =)
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()Yani teste inip karar vercekmiş yani ne yayım düşmeye devam mı edeyim yoksa yok bu kadar yeter çok düştüm en iyisi döneyim mi dicek ne dicek =)
0BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()Alirken gitmeyecegini düsünerek alirsan hic sikinti olmuyor:) Mesela burdan alirken, bu nasil olsa 29.50'yi görür diye alirsin ya da beklersin artik sansina. Ben 29.70-30§ dan döner diye aldim. Platin tarafi cok fena, gittikce süzülüyor:) dün %3 kadar kar vardi, sonra 995$ dan yine aldik, o da bugün öglen kar yazmis, cikamadim hepsini
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()Hiç sorma mobil banka elimde dolaşıyorum ama kararı orda verecekmiş ne biliyim gider mi gitmez mi=)
0BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()Bak global bu yukari gider yine sonra deme kacirdim diye:)
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()Bi gidebilse=)
0BeğenmedimŞikayet
asfar ()yapma hocam bu kadar acımasız olma kırdırma 29,70i
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()Ben dün bekledim aslında bugüne kısmetmiş toparlamazsa 29,70 kırmasını beklicem orası da zorlu destek
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Esas destek 30.08 usd idi. 30 usd psikolojik seviye. Zaten 30.55 destek kirdi. Bugün iki kez de direnç oldu. Yapacak bir şey yok düşecek mecbur.
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()Anladım teşekürler kolay kırmışa benziyor
Albert22 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Alıcılar devreye girer bir yerde elbet. O zamana kadar düşer tabi. En kötü 28.5-28.6 gibi üçlü dip yapar kısa sürede yine 30 usd leri geçer.
Albert22 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Albert22 ()30 büyük psikolojik sınır çünkü
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()30,10 un Altın da kalırsa yoklamaz mı oraları illa 30 u mu kırması lazım
0BeğenmedimŞikayet
Albert22 ()Baskılanıyor dayanamayacak gibi eğer 30 Altın da günlük kapanış yaparsa hele ki haftalık kapanış yaparsa, tekrar 30 üstünü faiz indirimi gelmezse temmuz da ağustos sonu ancak görür