Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
1BeğenmedimŞikayet
İda ()Teşekkür ederim sizede iyi geceler.
_Gümüşçü_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Sağolun bu arada Allah rahatlık versin iyi geceler yorumunuzu gördüm yazdım çıkıyordum aslında :)
İda için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Kardeş dipte 30.4 lerde alınan tepede satıldı diyelim 29.80-30.16 aralığında her yerden yine alınır o parça ile sonra çıkışta yine satılır isteyen bir kısmını saklar daha geniş aralıklarda alım satımlar için bunlar kişilerin kendi tercihine kalmış işler bencede bir kısmını daha geniş alanlı olarak tutup bir kısmınıda parçalı alımlarda değerlendirmek mantıklı olanıdır parçalarla sürekli olarak kâr alınmalıdır fazlasına bakanlar yolda kaldılar bilmem anlatabildim mi kaç defa yazdım düştü al çıktı sat iyide nerede alalım nerede satalım diyorlar diyelim e onuda az çok yazıyoruz bazen yanılıyoruz ama tutanlar zaten yeterde artar bile
0BeğenmedimŞikayet
İda ()Evet haklısınız. Ben sadece bu turu kaçırdım. O kadar olur. Gümüşün sürekli başında beklenmesi gerekiyor. Biraz daha devam edip ekranı komple kapatmayı düşünüyorum. Emeklerinize sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Buradan veya düşerse daha altlardan parçalı girişler uygundur ana yükselen destek hattını alta kırmadığı sürece alınır onuda neresi olduğunu çizdim çok tekrar olmasın bakarsınız paylaşım yaptığım grafiklerden hayırlı geceler
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Size ve genel olarakta dedim tepeye çıkarken ve tepede ayrıca yazdım 31.3x lerde direnç var ve bir önceki dipte alın dediğim 30.4 bölgesinden alınanlar satış uygundur diye daha alttan almak mümkün olabilir belkide dedim ve daha alta sarkma oldu ama siz erken aldınız ben izlemek lazım dedim kaç defa yazdım ben izliyorum daha dedim ve derin sarktı yani bir önceki alım yerinizden dahi daha alta sarktı ben defalarca yazdım kaç tur attık son zamanlarda neredeyse her hareketi yazdım rasyoyu ayrıca takip ettim hep diyorum ben yazar kenara çekilir izlerim gerisine karışmam kişiler kendileri bilirler işlerini bazı arkadaşlar risk alıp 31.3x lerde beklemeye devam ettiler 31.8-9 ları evet bir dirençte orada vardı ama ihtimali düşük olduğu için o an ben onu es geçtim bir önceki direnci tercih ettim bekleyenlere ise siz bilirsiniz dedim sonuç 31.9 lara atamadı satış yedi risk işi benim işim değil ben daha garanti olana bakarım fazlasını beklemek genelde zarar ettirir bazen işe yarar ama bence gerek yok riske girmeye biraz daha gidecek diye
0BeğenmedimŞikayet
İda ()Ben o dediğiniz düşüş bölgelerinden hatta daha altlardan aldıklarımı çok güzel yerlerden gönderdim. Alımlarım sadece biraz aceleci oluyor. Çünkü gram eksiltmek istemiyorum. Biraz daha düşerse euro ile alım yapmak mantıklı mı sizce?
1BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Üst grafikteki kalın kırmızı yükselen hattı ve üstteki turuncu hattı takipte kalın derim. Kırmızı hat destek turuncu hat ise direnç olacaktır bence. Yani 29.6-8 aralığı ile 31.3 31.4 aralığı kabaca izlemek gereken alan şuan için bana göre. Daha sonra uyarı yaptığım tüm noktaları tek tek yazacağım nerede alınır dedim nerede satılır dedim rasyoda ne dedim gümüş onsta ne dedim kaçı tuttu kaçını kaçırdık hareketlerin genel bir analiz yapalım bakalım ne demişiz. Sonrasına siz karar verin ne kadar yardımcı olmuşuz ne kadar olmamışız lak lak mı yapmışız ne yapmışız bakarsınız artık
1BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Grafikte turuncu hat direnç 1 dediğim hat tam orayı işaret etmiş ve dikkatli takip edin demiştim üste doğru çıkan kesik çizgili kırmızı hat ile bu turuncu hat arasında daralma başlamıştı onuda yazmıştım ayrıca dipte 30.4 lerde alım yapılır derken bir tepe daha yapar ve sonra daha alta salar demiştim NU vardı 4s grafiğinde sonra bu turuncu hattan son dönüşte kesik çizgili kısadaki yükselen dediğim gibi alta kırılım yaptı ve büyük resimdeki bahsettiğim yükselen desteğine doğru salmaya başladı tam temas henüz yok ancak devamında olacaktır diye düşünüyorum bu hatların arasında mekik dokuma durumu olabilir belli bir zaman izlemek lazım sonrasına yine bakarız inşallah