Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0497 22:37:39
EUR 36.2329 22:37:39
USD 34.4942 22:37:39
ALTIN ONS $2669.8200 22:37:39

Konu: Gümüş ons ve rasyo

Her 2 grafikte tam takip ettiğim noktalara temas sağladığı an takıldı. Devamında ne olur bilemem. Rasyo üste attığı 1. Ci düşeni retest etme durumu oldu o anda gümüş onsta 1. Ci direnç hattı olarak bahsettiğim 31.3x lere ulaştı takıldı. Şimdi buna tesadüf mü denir ne denir orasının takdirini siz yapın artık.

Yorumlar (24)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Amin abi cümlemize inşallah. Çıkacaktım bir iki grafik daha vardı bakmam gereken onlara baktım ara vereceğim şimdi. Görüşürüz yine buralardayım inşallah.

BJK_35_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BJK_35_ ()

Allah'a şükür kardeşim iyiyim. Allah iyilik sağlık huzur versin.

_Gümüşçü_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Teşekkürler

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Rasyo hattın üzerinde kalırsa bir üst hatta gitmeye çalışır önce 80.3 noktasını yoklar sonra 81-82 lere kadar atar 2. Ci direnç hattına çıkar 4s deki görüntü tepeye baya çıktım fazla gitmem diyor ama bazı grafiklerde üste dönmüş durumda tepe yapan dediğimiz grafikleri devam ettirebilir belli olmaz en iyisi takipte kalmak birazını risk almak birazını satış yapmak bana göre

Poyraz__Yeli için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

İyi akşamlar abi iyiyim sağolasın sen nasılsın?

BJK_35_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Poyraz__Yeli ()

altın a göre çok geride kaldı o yüzden satmadım Rasyo yukarı gümüş aşağı olursa da nasip deriz ama ben gümüşün yukarı atacağına inanıyorum tamam

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Bereketli olsun inşallah

İda için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Güzel yağmışsın yeteri kadar kâr olduğunda riskli yerlerde ise tercih bana göre kâr almaktan yana olması doğru olur ama kişinin kendi tercihine kalmış ben şahsi düşüncelerimi yazıyorum risk alma işi yatırım yapan kişiye kalıyor takip yerleri belli bende ama kırılım olur veya olmaz tam net olarak bilemiyoruz bunu

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Dostum bazı grafikler retest bozulur destek alta kırar diyor ihtimal var ama yinede takip etmek lazım genelde retest oluyor eğer direnç hattı olarak doğru hattı takibe almışsak veya başka bir oyun yoksa durum bu bana göre onun için izlemek lazım biraz bakalım ne yapacak? İnşallah dediğin gibi olur geriye devam eder

1BeğenmedimŞikayet

İda ()

Bugün 30.55 den aldığımı 31.35 civarı gönderim. Diğerleri duruyor şimdilik takipteyim.

1BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Direnç geçilemez ise şutlama olabilir dipten girilen parça için kardeşim. Ben genel olarak dedim seninde oradan alımlar var biliyorum. Takip etmek lazım zorlanma olursa dirençte geçemezse bana göre çıkış yapılabilir ama dip parça için tabi diğerleri için değil. Yani kâr olan parça için olur olduki geri sarkma oldu tekrar alttan ekleme olabilir ama yok ben risk alıp beklerim direnç kırılır şeklinde bir hareket beklerim o riski alırım tercihimi o yönde kullanırım diyenler beklemeye devam edebilirler oda bir seçenektir.

0BeğenmedimŞikayet

Poyraz__Yeli ()

Retest olmasın kırsın alt desteğe insin tamam

0BeğenmedimŞikayet

Poyraz__Yeli ()

O vakit ilk etapta 31.3 geçilmeli zaten Rasyo bozdu işi en az 76.3 desteğine kadar beklemek lazım Altın 100 dolar çıktı gümüşte hareket çok kısıtlı oldu Rasyoya takıldık takipteyim tamam emeğine sağlık

1BeğenmedimŞikayet

BJK_35_ ()

Kerim iyi akşamlar, nasılsın kardeşim.

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Rica ederim 30.40 ı şutlayı bana mı dediniz.

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Eyvallah dostum bu arada tamam :)

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Teşekkürler kardeşim yorumlarda bir sıkıntı oldu bugün bende çıkış yaptım yorumları geç gördüm kusura bakma

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

@Poyraz__Yeli dostum üst yorumdaki rasyo grafiğine bak düşen dediğim turuncu hatta temas sağlayıp nasıl takılmış bak. Hareketin devamını takip etmek lazım normalde olan şey bu hareket retest hareketidir ama yanılttığıda olmuştur ben teknik olarak üzerine kırılım olan hatta tekrar temas ettiğinde retest olarak bakarım ama yanıltma durumumu değil mi onuda takip ederim belli bir zaman tamam

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Poyrazım rasyo sarkma yaptı üzerine attığı 1. Ci düşeni retest yaptı hattın orada takıldı devamını izlemek lazım tam bir retest onayı ise oradan destek alıp tekrar üzerine devam etmesi lazım yani 80 e doğru yoluna devam eder ama retest değilde hattın tekrar Altın a inme hareketi ise gümüş devam eder oda 1. Ci direnç dediğim 31.3x bölgesini üste atar devamını izlemek lazım ben uyuya kalmışım yorumları görmedim şimdi bi bakim dedim görünce yazdım yorumlar sayfaya düşmüyordu onun için çıkış yapmıştım en son

1BeğenmedimŞikayet

İda ()

Emeklerinize sağlık. Tebrik ederim.

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Değil değil )))

0BeğenmedimŞikayet

Poyraz__Yeli ()

Takip noktamız 78.5 tamam

2BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Ayrıca tam karar noktası dediğim yerden desteğini aldı gümüş ons. Yükselenin destek noktasına kadar sarktı ve tam oradan destek alıp 31.3x lere attı. Eğer rasyodaki hareket retest değilse gümüş ons devam edecek ama retest ve 78.5 üzerinde kalıcılık olursa gümüş ons 1. Ci direnç aktifliğini koruyacaktır dostlar.

1BeğenmedimŞikayet

Poyraz__Yeli ()

Dostum nerdesin sen tebrik etmek için yazdım yoksun ortada 31.3 geldi Rasyo yüksek diye satış yapmadım benim için ons değil Rasyo önemli güncelde ne durumdayız tamam

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum