Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Neyse tamam bari öyle olsun. Çok teşekkür ederim efenim siz de yükselen hakiki akşam sefası formasyonlarına layık bir ky hanımefendisiniz.. ))
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Israr etmeyin beyefendi lütfen, onun bozulmuş olması lazım, siz hakiki orijinal organik sabah yıldızlarına layık bir ky'sınız :D
Yiğidi öldür hakkını ver, destek dayanıyor ama..16 dayandığı sürece sıkıntı yok bence.
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, sitede kalma süresi, Altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
bluemonth için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()@Hanım_Teyze . Sabah yıldızıdır oo.. ))
1BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()O kadar iyi oluyor ki gerçekten. Sayende ben de teknikten birşeyler kapmaya çalışıyorum. So glad I have you.. ))
1BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Ben zaten belki arada o açıdan da bakmak istersin diye bir şeyler anlatmaya çalışıyorum sadece,
temel analiz tercihin hk psikolojik baskı veya teknik / temel kıyaslaması yapmak gibi bir derdim yok. Hem sevmem o tip baskı hem de haddim değil, karşılaştırma yapacak kadar bilgim yok.
0BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Ama yine de teknikte farkettiğin püf noktalarını paylaşmaya devam edersen çok sevinirim, paylaşıyorsun zaten..)
1BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()@Hanım_Teyze . Teknik olarak çok güzel anlatıyorsun inan çok teşekkür ederim. Ben teknikten çok anlamadığım için ağırlıklı olarak temel açıdan bakıyorum ve bilançosuna ve karlılığına göre 28-30 civarı ederi var bence ve ky yi bunaltıp, bıktırıp sattırmak istedikleri izlenimi var bende. Yanlış da düşünüyor olabilirim ama maliyetim iyi olduğu için bir müddet daha bekleme tarafındayım...
0BeğenmedimŞikayet
ahkzn ()Hanim teyze bu krstlin hali ne olacak
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()200 ema yakınsa ona her zaman dikkat.. pcilt 4h grafik aç mesela, 200 ema ekle ve onun üstünde birikmiş olan mumları gör. Söz ettiğim 3lüye bak, son 4 mumun ilk 3ü; sonuncusu kırmızı olmasa, yukarıya devam etse sabah yıldızı tipindeydi o ama yanına kırmızı gelince bozuldu.
1BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Evet bende onun rahatlığı var biraz...
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Evet, gerçekten şimdilik dayanıyor.. bende de var ama senden daha dikkatli olmak zorundayım çünkü riskim daha yüksek.
1BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()@Hanım_Teyze . Çok güzel anlatmışsın çok teşekkür ederim. Sabah yıldızına benzerse olumluya dönebilir demek ki. Destekten ziyade dirençler daha çok önem kazanıyor, destekte bir şekilde tutunmaya çalışıyor da...
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Sadece ema comboyu açık bıraktım. Ben "birleşik üstel hareketli ortalama - Zeki Çelik" kullanmaya alıştım, başka da vardır.
Ares_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Üst yorum @bluemonth "bu kadar basit" demek istemiyorum çünkü öyle değil ama eğlenceli mevzular bunlar, biraz zaman ayırmak lazım bence. 4h de olmak üzere; çalışmış olan destek 200 ema (mor).. diğerleri direnç, her birinin hizasına kendi renginde çizik attım. Sondaki 3lü sabah yıldızına benzemeye çalışıyor (internetten bak).. Al yönünde kesişim yok (değeri küçük olan emanın büyük olanı üste kesmesi, mesela 9un 21i; yani turkuazın pembeyi.
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, sitede kalma süresi, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
0BeğenmedimŞikayet
Ares_ ()Hangi göstergeler var burda rica etsem?