Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0472 07:27:02
EUR 36.1882 07:27:02
USD 34.5318 07:27:02
ALTIN ONS $2685.5800 07:27:02

Konu: Gümüş ons

Gümüş 31 e çıkış sonra geriye demiştim nedeni burası ve rasyo tarafındaki zigzagtı. Buradaki zigzagı görüyorsunuz henüz alanın içinden çıkmamış alan içinde zigzag yapıyor

Yorumlar (18)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Poyraz__Yeli ()

Sen o ustaları boşver limon dayı senin ustan 22 lerde iken 20 bekliyordu 32 oldu tamam

Limon353574 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Tamam dostum ben şimdi çıkıyorum sonra görüşürüz inşallah takibe kenardan fırsat oldukça devam :)

Poyraz__Yeli için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Sağolasın dostum Allah razı olsun elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum amaç hareketlerin hepsini yakalamak olsada bu mümkün değil bazen ters köşe oluyoruz ama mümkün mertebe fazla olmamaya çalışıyorum ters köşe olma oranı fazla olursa bir kıymeti olmaz milletide zarara sokmak olmaz bırakır çekiliriz köşemize o zaman tamam :)

0BeğenmedimŞikayet

Poyraz__Yeli ()

Bu arada ben Yinede Ons Altın zirve de Rasyo yukarıda iken mal satmam isterse düşecek olsun tamam

_Gümüşçü_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Poyraz__Yeli ()

Grafik attgında etiketle :) tamam

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Dostum şimdi yapmaz belki ama direnç hattını üste devam ederse farklı bir aşama hareketi olarak belki bir temas için inebilir oraya onun için dedim ama o zamanki temas farklı olur şimdiki farklı olur bana göre çünkü o zamanki retest için olabilir onuda yine iyi takip etmek gerekir neyse o takip işi daha sonraki iş şimdi dirençte ne yapacağına bakmak lazım olurda direnç geçerse o zaman dediğim gibi yeni oluşumuda çizeceğim hele burası bir netleşsin tamam

1BeğenmedimŞikayet

Poyraz__Yeli ()

Emeğine sağlık o yüzden Rasyo takibi önemli bende mal yüklü biliyorsun 79.4 bölgesine de görecek olsa da 78.7 de mal satmam dostum tamam )

0BeğenmedimŞikayet

Poyraz__Yeli ()

75 76 da olsa Şuan 32 civarı olurdu zaten takipteyiz tamam

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Aynen bende onu diyecektim demin sana sen beni geçtin :)) önemli olan rasyo ile devam etmesi onuda işte takip edip yakalamak mesele neyse biraz daha izleyeceğiz artık yapacak bir şey yok gerisi nasip bende zaten emtia yok elde ama takip edenler için paylaşım yapıyorum belki bir faydası olur diye tamam

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Dostum 78.5 üzerinde kalıcı olursa önce 79.3-4 sonra 80.3 denemesi yapacaktır gerileme yapacaksa eğer buralarda çok takılmamalı bence eğer dediğim gibi olursa takılacağı alan üstte 82 altta 75 76 bölgesi olabilir yani üzerine atacağı direnç hattını destek yapar üstte ise bir üst düşeni direnç yapar onuda çizeceğim sonra önce buradaki durumu bir görelim ne yapacak sonra görsel olarak anlatmak istediğimi çizer gösteririm tamam

0BeğenmedimŞikayet

Poyraz__Yeli ()

Anladım dostum tamam

0BeğenmedimŞikayet

Poyraz__Yeli ()

Bu arada Ons Altın la yükselen gümüşten bi nane olmaz gümüşün en güzel yükselişi rasyonun salmasıyla olur gerisi tırıvırı :)) tamam

0BeğenmedimŞikayet

Poyraz__Yeli ()

Kardeşim rasyonun 75 76 bandına salması lazım Altın a göre tam bi fiyasko oldu rasyo dirençte bakalım geri salacak mı ben orayı takip ediyprum tamam

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Düzeltme, 31.05-10 olacaktı özür

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Eyvallah dostum vakit oldukça hareketleri yakalamaya çalışıyorum Altın ons desteği ile biraz çıkış yaptı rasyo tarafında hâlâ dirençte duruyor sarkma yok henüz inşallah olursa direnç hattından geriye doğru o zaman iyi olacak şuan net bir sinyal yakalamadık ama takibe devam bu arada gümüş ons tarafındada zigzag var 31.5-10 aralığını bekledim direnç vardı zigzag direnci olarak orada takıldı geriye saldı ama dip noktasına kadar tekrar iner mi bilmiyorum orada beklediğim hareket oldu ama rasyo kaynaklı olmadı ben rasyo salar 77.7 77.8 bölgesine doğru diye düşündüm oradaki zigzag direnç hattından dönmedi daha yakalayabildiğim kadar yakalamaya çalışıyorum bazen kaçırıyoruz hareketleri tahmin ettiğimiz gibi olmuyor buda bu işin cilvesi olmazsa olmazı yapacak bir şey yok tamam :)

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Siyah kalın çizgiler kısadaki zigzag alanı turuncu olanlar ise geniş alanlı bölgedeki yükselen kanal alttaki turuncu hat yükselenin destek hattı bir alttaki kırmızı bölge ise alt turuncu hat kırılım olursa ilk destek noktasıdır üste tepki alacaksa eğer geniş alanlı turuncu destek hattı olan alandan alcağını düşünüyorum zaten hemen o noktada kısada bir zigzag daha başlatmış

1BeğenmedimŞikayet

Poyraz__Yeli ()

Dostum santim santim çiziyorsun emeğine sağlık rasyoyu aşağı ver iyi bi kâr alalım Ons Altın tarihi zirvede iken gümüşün böyle sürünmesi ayıp tamam :))

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum