Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0515 19:16:32
EUR 36.2765 19:16:32
USD 34.4762 19:16:32
ALTIN ONS $2668.8750 19:16:32

Konu: Pcilt.. pardon, Blue, yanlış düşündüm.

Yorumlar (22)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Birileri şu veya bu şekilde malı götürmüş olabilir; zaten bu gibi uçuk hareketlerin amacı da budur sanırım. Ama sanmıyorum ki malı götürenler arasında bir sürü ky olsun.

bluemonth için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

iknownothing ()

Bu yükselişi ön görebilen olmaz, olamaz. Bu tahtacı manevrasıdır. Bu yükselişi gören ky ateşten kaçar gibi kaçması gerekirken nedendir bilinmez ama üstüne atlamış, elbette yıllarca geri alamayacağı zarara uğramıştır. İki yıldan uzun süredir düşen HEKTS bunun en bariz ve ardında en çok mağdur bırakan örneği... Temettü ödüyor diyerek uzun zaman HEKTS toplayan yatırımcılar şimdi ne düşünüyor acaba.

Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

bluemonth ()

Bir kişi 8 den alıp 45 ten sattım dedi ama bana pek inandırıcı gelmedi bana. Hatta sattım dediği gün hisse tabandı ve satması mümkün değildi. Birisi dedi ki hisse taban, pazarda mı sattın dedi... )))

0BeğenmedimŞikayet

bluemonth ()

Az çalışmışım demek alamadım.. )))

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Kıyamam, çok dramatik :'( baktım da üyeliğin 4 yılı geçmiş, kıdemden ötürü 1 tane olsun olabilirdi sanki. Ama benim de traktör yedek parça mı neyse işte, tükkanım yok :'(

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Fonet'ten akla ziyan bir kâr yapmış birini bilmiyorum. Yaptığı kâr kadarını alamadı, 5 ayda 8den 60a çıkan kağıt alabora oldu, satmak isteyip satamayanlar oldu, insanlar söylenmeye başladı falan filan; sonuç olarak bu süper ama akla mantığa sığmayan çıkışlar yapan kağıtların ky'ya süper kazanç getirdiğinden pek emin değilim (Az bir kısmına olabilir ama çoğuna.. sanmıyorum)

0BeğenmedimŞikayet

bluemonth ()

Fakirlik işte... ))

0BeğenmedimŞikayet

bluemonth ()

Yok ki bir yıl dı zım ben de birşeyler atsam keşkem.. ))

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

16 ve 16,2... (ikincisi haftalıkta sayın kırmızı Japon)

0BeğenmedimŞikayet

bluemonth ()

Kesinlikle öyle. İsmende de ettim biraz, birlikte almıştık. Şu vergi muhabbeti çıkınca çok düşümüştü...

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Hiç kaybetmeden sürekli kazanmak diye bir şey yok.. kimse yapamaz. Önemli olan düzenli ve sürekli bir kazanç sağlamak.. bazı kağıtların yaptığı olağanüstü hareketler bazen dehşet kâr da getirebiliyor ama o da sürdürülebilir bir durum değil.

0BeğenmedimŞikayet

bluemonth ()

Yok yok çok güzel beyin jimnastiği oldu, çok teşekkür ederim..)

0BeğenmedimŞikayet

bluemonth ()

Zarar ettiklerim de oldu ama , mesela megap ta ettim...

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Evet, konu biraz dağıldı karıştı sayemde ama 16 önemli görünüyor. Son tepenin yüzde 20 altını n ayı bölgesine giriş olduğunu da unutmamak lazım..

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Ne güzel..3 ayda yaklaşık yüzde 60 olmuş oluyor.

0BeğenmedimŞikayet

bluemonth ()

3 ay diyelim..

0BeğenmedimŞikayet

bluemonth ()

Ne yapacam biliyor musun. Zaten yarısı duruyor, yarısını 17 ye yakın rakamlardan sattım,16 yı takip edeceğim çok büyük ihtimal oraya yaklaşırken dönecek. Diğer taraftan temeline de bakıyorum zaten bu fiyatta bile f/k sı ve defter değerleri çok düştü, çok bırakmazlar aşağıya bence.. ytd diyelim de.. ))

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Valla benim için kayıp, sen o kağıdı 13ten alıp yaklaşık 21e taşımış adamsın; hem dee.. bakayım.. şöyle böyle 2 ayda mı?

0BeğenmedimŞikayet

bluemonth ()

Sitede benden başka da kimsede yok sanırım bu kağıt.. ))

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Hiç fark etmez, o değil.. attım şimdi, göreceksin.

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Üst yorum @bluemonth haftalık gtafikte son dip 18,4 görünüyor. Oradan kalkıp 20nin az üstünden dönüyor. Sonraki hafta 20,86dan.. Sonraki hafta oraya yaklaşıp geri basıyor, 18,40 destek olarak çalışmıyor ve daha aşağıya gidiyor. 16 ise; 6 ve 7 hafta önce destek aldığı yer; şimdi yine destek.

0BeğenmedimŞikayet

bluemonth ()

Est. nasıl yani? .. Ha 16 ha 15.98 ne farkeder? ..)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum