Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (5)
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Kaca kadar düşüş olur alım ıcın bende beklıyorum ama
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()konu başlıklarını yeni üyeler için hatırlatmaya devam. şimdilik bu kadar yeter daha sonradevam inşaallah sık işlemden kaçınmak ama ara işlemleri de değerlendirmek ağırlığı aşağı vererek aralıklı toplamak gerektiği yerde sembolikten başlayarak zararkes uzun vade diye bir yatırım anlayışı olmaz enflasyon denen bir şey var.
alttan satılan daha yukarıdan alınabilir hele bir sattığım fiyatın aktına insinde alayım diye bir kafa olmaz. yukarıdan alınan da eğer elde işlem yapacak para yoksa sembolik miktardan başlayarak aralıklı satılır daha aşağıdan alınır.
ben de yanılabilirim ama stratejilerim hep tam isabet en son da yukarıdan maliyetlenmek hata olur diye defalarca zararkes uyarısı yaptım hepsi sayfamda parazitlerden bozacı şıracılardan engelcilerden kendinizi koruyun derim.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Al yorumdaki konu başlığımız uzun olduğu için sığmadı burada düştükçe daha aşağısını beklememenin ve yükseldikçe de kademeli olarak kâr almanın ara işlemleri değerlendirmenin önemine vurgu yaptım üzerine atabileceği makul seviyelerden başlayarak ağırlığı aşağı vererek toplayan birazıyla da yukarı tepkilerde Kâr alıp geri dönüş yakaladığında dayerine koyarak ilerleyen sıfır riskle kazanıyor. 22 dolar seviyesinden ekleme yaptım ve işlemlerimin tamamını da sayfamda paylaştım. Ayrıca yanlış yerden alım yapan kişinin zararına mal satmam demesi ve hatasında israr etmesinin yanlış olduğu gibi yön yukarı döndüğünde aşağıdan sattığını yukarıdan geri almamasının da hatalı bir davranış olduğunu düşünüyorum. Sembolik işlemlerle başlanıp yavaş yavaş oran artırılarak her zaman zarardan kâra dönülebilir Ytd.
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Sayfada ancak ileri derecede zeka geriliği olanların ileri süreceği tarzda paylaşımlar gördüğüm için konu başlıkları Altın da yaptığım uyarıları alt yorumlarla tekrarlama ihtiyacı hissetim. . İnsanları haksız yere överek ve birbiri aleyhine kışkırtarak sayfada bilgi kirliliğine sebep olup zarar verebilmek için yoğun çaba sarf ediyorlar art niyetli olmaları dışında hiç bir ihtimal yok çünkü bu paylaşımları yapanlarda zeka geriliği olmadığına kesinlikle eminim.
İşlemlerimi sayfada paylaştım örnek olması insanların ümitsizliğe düşmemesi ve sayfa zararlılarından korunması maksadıyla paylaşmaya da inşaallah devam edeceğim sayfa sapığı bütün yorumlarıma eksi verdiği gibi rahatça eksi vermeye devam edebilir. Puanlamam açık gerekirse ceza aşmayı da hatta üyeliğimin iptal edilmesini de göze alıyorum.
Şuradan aşağı kesinlikle inmez veya buradan yukarı kesinlikle çıkmaz gibi bir iddia olamaz doğru strateji ve prensipli davranmak belki bazen biraz bekletir ama güvenli bir şekilde riske girmeden devamlı kazandırır dolar zarar garantili.
0BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()Ons dolar a göre hesaplandigi icin anlamsiz bir mukayese.