Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()Çaylak bunu yazmışım
Açik_kahve için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak61 ()Ben de ne yaptığımı inan bilmiyorum bırakmam lazım da kurtululabilirsem işlemlerden
Pdr2008 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Sen bu işi bırak dostum.. piyasa tepkideyken short açıyorsun hemde tepkiyi tam vermemiş coine. Sen longa 1.1 den girdiğin coine 0.6xx lerden short aciyirsun mantıklı değil.
Çaylak61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()Olaaa, didikya girme diye, rakmalari bellinonun, yazdım sana, bak istersen
7230 8430 8892 mola yerleri yukarı giderse. gidermi bilmem, hedefker birden gelmez gerçi
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak61 ()Yani ne diyim yüklü short açtım piyasa düzeldi kafayı yicem 66 dan terse kaldım arb de
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak61 ()67 yapsın bari shortu kapatırdım
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()40.88 lazım ona üstü fişekler
0BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()iki kere alta iğne attı, teyit etti, short riskli didikya
0BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()28 ulaz üzeri diyor bende usta bı sonraki tepe, stop oluruk, napim:)
Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()Bekliyorum seni tokatlasin short vuram bende dostum
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak61 ()Abi ben de arb ye short açtım ama bu yükseliyor ben yine zarardayım 6683 den