Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
0BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()Etfi
Şuan 146 altı 123 diyor, lakin yeni coin, alım botları çok oynak.123 geleceğini sanmıyorum ama temkimniyiidr
0BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()Dün arkadaş vardır dedim ben batıyorum sen bunlara şort aç çok şükür o kazanmış onun adına sevindim)))
Açik_kahve için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()No panik beni tanısan 200 bin gitti hiç kafaya takmıyorum bende para sıralamada sonuncu o bir şekilde kazanılır sıkıntı olmaz 2001 de 1 kg Altın alacağım var hala duruyor 2006 da 35 bin usd gitti onlara takmadım bunada takmam
0BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()İnş kurtarirsin abi, ama dikkatli ol macera arama bence. kasa durumunu bilmediğim için ekleme ve yap diyemiyorum. ben olsam zararda islemim varken yeni işlem. acmam. bekle . kısmen yükseliş olsada düşüş devam edecek gibi, son birer iğne hakkı var gibi coinlerin. ama hemen değil, panikle hareket etme derim, süre uzun
The_hacim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()Çok sağol valla hakkını ödeyemem kırdı diye stop ettim kurtuldum hatta işlem açacak nakitde var alt üst rakamı da bilmeyince sadece izliyorum artık
0BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()Baktım saga tnsr ye abi de, ilk alt rakamlar geldi kırdı. usd t. d takip etmiştim, son tepeyi kırınca mâlum sonuç oldu.
0BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()Elimde iki işlem kaldı diğerlerini zararına bakmadım kapattım senin destek rakamlarını kırdılar akşam çok sağol iyiki kapamışım yoksa kasayı sıfırlayacaklarmış şimdi ethfi ve tao kaldı lig seviyeleri de 0 artık 3 ayda 1 yılda olsa beklerim
0BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()Abii, o coine temkinliydim hep, isminvok geçiyordu, gebertmeden gitmiyor onlar diye.146 alt diyor şuanda ama bir rakamları değişebiliyor. btc ile hareket ediyor o tamamen. haftasonu düşüş mola vereck gibi, verirse son bı alt iğne ile yirtariz sanki
0BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()Sadıç sen bendeki eksiyi görsen sabrın sonu bile zararları çıkarmaya yetmeyecek)))