Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Valla ben elimdekileri tutuyorum. Şu an satmaya hiç niyetim yok. Alim satıma da karışmak benim haddime değil kusura bakma.
NEO_34 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
NEO_34 ()Satıp alttan almak mantıklımı, yoksa bekleyelim mi
VforVendetta• için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Merhaba neden 4 yil yatis
2BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()btc önden gidiyor. Benim gördüğüm mekanizma bu sefer altlar lehine olabilir. Btc her adım ve düzeltme ve tekrar aynı seviye ve ya üzeri testinde others. d. Bir kademe daha yukarı atacak diye düşünüyorum. Ytd.
HeXagon© için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
HeXagon© ()Usta grafik biraz ilerlese rahatlıcaz ama %10da aşırı takıldı maalesef.
Eskiden 1-2 puanı bir gün alırdık, 20 gündür 1 puan yukarı gitmedi.
Kesinlikle altlar verem etti sistemi.
Umarım bir gece hızla atar yukarı kendini
1BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Her gün önemli , değerli. 4 ay yoğun performans 4 yıl yatış. Ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Seda14 ()Ben herkes düşecek derken sanırım bi siz çıkacak dediniz sizi dinledim 3senelik zarardan çıktım karda vardı ama aç gözlülük işte şimdi tekrar zarardayimdir bakmaya korkuyorum yine sizi dinlicem 19 hafta beklicem bakalım kısmet artık
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Altların dominansının artmasını bekliyorum o tarihe kadar.
Açıkçası ben bitmedim . 16-20 k Bandından 72 k bandına kadar 3x yapabildim , 70 k da 2x sistemden çıkardım . Kalan 1 x zararda ama da eldekini de toparlayacağımı düşünüyorum.
Kendi stratejim bu şekilde ondan dolayı.
Seda14 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Seda14 ()Merhaba sakıncası yoksa neden 19 hafta sonra çıkmayı düşünüyorsunuz boğa mi bitecek bu boğa ise bitirdi zaten bizi
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()%9,98 den %10,40 seviyesine gelmesi dahi dünkü btc kıyımında altları canlı tuttu. Hedef seviyeye %18,7 civarına 19 hafta içinde ulaşmamız acaba nasıl sonuç doğurur. 19 Haftam kaldı sonra bu piyasadan çıkacağım.
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Others. d. artıyor. Hayatta kalmamızın sebebi bence bu.
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Hayırlısı olsun diyelim.
DELTA_FORCE için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
DELTA_FORCE ()Güzel tespit umarım çalışır...