Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (6)
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()32,80 lere yaklaştık yine 32,80 bulutun bittiği yermiş bulutun üstünde tutunursa umut var 38 lira mıydı sene sonu hedef o bile kurtarmaz Cihanara bizi
Cihanara için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()MB döviz almazsa 32 Tl altina gider diyenler agirlikta. Döviz varliklarina yatirim yapanlari küstürdüler, 2 senedir anormal bir baskilama var. Adamlar saglam zarar ettiler, niye tekrar ayni riski alsinki? Sene sonu 40Tl bile olsa 1 senede %35 yükselmis olacak. Yani zarar garantili.
globalkriz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()Evet o analizi bende dinledim hatta söyledim sana 32,80 üzerinde tutunmasına izin verseler iyi olur diye İnşallah bulutun üstünde tutunur. Ama onslarda dinlediğim analiz gerçekleşti. 29,60 kırarsa 30,50 hedef olacak dedi takip ettiğim analizci tuttu Ama bu adamda orta uzun vade onsları hep negatif değerlendiriyor. Hayırlısı bakalım
Cihanara için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()Günaydin arkadaslar. Oralari ben de bekliyorum gloabal ama sanki bir iki hafta ötelenecek gibi diye, evvelki gün platin aldim. Az önce de biraz gümüs, sadece al sat icin, makaslar normal. dolar da beklemek de zarar arkadas:) Baksana habire asaga assaga gidiyor. 32.20 Tl kritikmis, bulut mu ne varmis, icine girerse 30-31 Tl bandina dogru gidermis, MB mutlaka alim yapmaliymis..
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Yine düşer ancak önce yükselmesi lazım görünüyor. Asya kapanışta bir miktar kâr aliyor şu an.
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()Gümüşe güvenemdiğimiz için alım yapamadık. halen 26- lar 27 ler gelebilirmiş kısa da olmasa da ilerleyen günlerde 1-2 haftalık süreçte belki şimdi zirveyi bilemiyoruz.