Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
BJK_35_ ()Hic bir kesin degil tabiiki.
Düşündüğümü teyit ettin yine.
_Gümüşçü_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Abi kesin olan bir şey yok ama görüşüm bu yönde. Takip edelim bakalım ne olacak?
BJK_35_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BJK_35_ ()Kerim kardesim verdigin bu güzel bilgi icin sonsuz tesekkur ederim .
Bir konuda kararsiz kalmistim önümü açtın sagol varol.
2BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Abi baktım düşenin direnç hattı 1030 gibi buraya kadarda dirençler var ancak önemli nokta orası orayı aşması lazım burası anlık değerdir zamansal olarak bu değer geriye gelir. 1013-1019 aralığında dirençler var şuan oralarda takılacaktır yalnız 1030 dediğim hat özellikle takip edilmeli kırarsa orayı iyi olur kırmazsa tekrar geriye salar oradan. Tabi öncelik oraya kadar çıkmasında çıkar diye düşünüyorum inşallah.
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Abi bakmam lazım grafikte vardı ama hattın tam olarak direnç noktasını yazmadık sanırım hattı belirttim sadece düşen bir hat var orayı üste atması lazım ki daha üstleri konuşalım. Orayada bakarım tekrar müsait olunca şimdi çıkmam lazım
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()rica ederim abi ne demek anladığım kadarıyla yazıyorum faydası oluyorsa ne âlâ
0BeğenmedimŞikayet
BJK_35_ ()Kerim platinde nereye kadar yükseliş tahmin ediyorsun.
0BeğenmedimŞikayet
BJK_35_ ()Evet şuan iyi gidiyor kaç gündür iyi al sat imkanı veriyor.
Desteğin icin tesekkur ederim kardesim.
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Abi dediğim yerden destek aldı baya platin ons paladyuma bakamadım ne durumda
1BeğenmedimŞikayet
BJK_35_ ()Bugün güzel al satlar yaptım paladyum, platin ve gümüşte gram artırarak yerine koydum paladyum, platin ve gümüşü.
Kac gundur guzel al satlar yapıyorum yazmaya gerek görmüyorum.
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Bi bakayım son duruma kardeşim
Safderûn_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()@BJK_35_ üst yorum incele abi etiket yapmayı unuttum :)