Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Palmiyeden almıyorum orada da 10-15 usd makas ve vergi var. Fiba hesabım yok. Tek banka var uygun olan ancak oranın da ne yapacagi belli olmaz.
Gezginci45 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gezginci45 ()Hocam platin gumus tavsandan mi palmiyedenmi alip satiyorsunuz bende iki hesap var ama dolar im palmiyede bizim somada fiba yok nasil yapsam düşünüyorum hocam
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Altın ons 2277 ikili dip. 2223 önceki zirvelerden biri. 2171 fibo desteği. Gelir mi bilmem ancak dediğim gibi gümüş Altın platin dönüşler yakın. En azından günlükte dolayı. Tdi var cuma günü. Her ihtimale açık bu verinin sonuçları.
asfar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Platin yükseliş öncesi oyalanma sürecinde. Biraz sıkıcı evet. Ama az kaldı. 1016 yakın zaman dibi. Orayı koruyor. 1000 usd belki psikolojik bir değer olarak çalışır. Oraya sahte bir düşüş yapip çıkar belki de. Bu hafta tüm onslarda aksiyon bekliyorum.
asfar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
asfar ()altın ons için 2290 - 2270-2250 riskleri var deniliyor ve devam ederse de 2180 beklentileri var bakalım uygun olan bir yerden alabilecekmiyiz. ytd
0BeğenmedimŞikayet
asfar ()hocam makaslardan dolayı dibe yakın almayı hedefliyorum ama ortam çok belirsiz platin 1020 yi kırarsa 1015-1005 gibi kademe düşünüyorum bakalım gelirse kısmet ytd
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Gümüş tekrar 29.76 usd nin aşağısına düşmemeli yoksa 28.5 usd riski var. 32.52 usdden itibaren dusen tepe ve dip yapiyor. Platinde 1016 usdnin aşağısı gelirse 1000 usdyi yoklar. Bu hafta tüm onslarda dip çalışmasının bitip dönüş olmasını bekliyorum. Gümüş belki haftaya kalır diyordum o da bugünkü derin satış ile dibe yaklaştı. Dönüş için ne kadar ugrasacaklar belirsiz. Ancak platin Altın gümüş siralamasi ile yukarı gidişler başlar gibi. Platin toplamaya devam ediyorum arada al sat yapip ortalama düşürüyorum.
Terlikci için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BJK_35_ ()Değerli kardeşim verdigin bilgi icin sonsuz teşekkürler. Sevgi ve Selamlar.
0BeğenmedimŞikayet
Terlikci ()Gümüş kaldığı yerden devam mı eder yükselişine. platin gümüş gibi yükselmedi baya açık var arada
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Merhaba. Günlükte diplere çok yakın. Bu hafta yükselişin başlaması olası. Gece yine yükselmiş ancak bir süre daha düşmesi lazımdı. Ona uygun şekilde düştü. Bugünden itibaren yoğun veri trafiği var. Özellikle cuma tdi. Bu hafta ben yükselişin başlayacağını düşünüyorum. 1016 ve 1000 usd kritik olacaktır. Fazla düşmeden çıkışa geçebilir.
BJK_35_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BJK_35_ ()Günaydın kardesim.
Platin dusunceni rica etsem?