Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0577 21:36:21
EUR 36.6234 21:36:21
USD 34.6029 21:36:21
ALTIN ONS $2641.1955 21:36:21

Konu: Altın ons

Birde bu açıdan bakalım kanal olarak. Daha önce destek aldığı hatta yakın şuan üstte ise ters bayrağın alta kırdığı hattına çıkıp döndü 2 defa. Bu kanal aralığında takılıyor kanaldan alta düşerse altta 2295 2304 var sonra dip 2277 şimdilik kanal içinde grafikte belli ancak az evvel attığım grafikteki işaretli alandaki mumların durumu pek hoş değil işaret ağırlık alta doğru diyor bana göre

Yorumlar (11)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Gram Altın tarafındada paylaştım bugün bunu aşama aşama kırılımdan sonra 2354 ten onay için geri gelmesi lazım dedim 237x ten sonra geriye geldi onay aldı takipteyim analiz doğru ise hedefi 2440 lardır.

_Gümüşçü_ için cevaplandı (yorumu göster)

-1BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Buradaki son durum. Üstten kırılım oldu sonra onay aldı devam ediyor hedef belli bakalım çalışacak mı bu grafik? Takibe devam…

3BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Kanalı çimiş takibe almıştık ancak alttan kırar diye düşünmüştük üstten kırdı burada doğru okuma varsa eğer bu durum olabilir takip etmek lazım devamında onay alıp almama durumunu izleyeceğim. 2354 lere bir geri çekilme olup onay alması gerek onay hareketinide alırsa hedefe gidecektir normal şartlarda yinede takibe devam ancak buraya kadar dahi yanılma oldu Altın ons taraflı onuda tekrar belirtmek istiyorum.

1BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Burası beni yanılttı düşen üstten kırdı çalışırsa hedefi 2439 civarıdır. Rasyo taraflı düşüncem hâlâ devam ediyor ana yön yukarıya devam ancak Altın ons taraflı alta devam eder diye düşünüyordum üste doğru bir hamle geldi. Eğer bu üste kırdığı hattan onay alır ve kırdığı hattın üzerinde kalırsa hedefe gitme ihtimali olabilir o taraftan bir destek gelebilir gümüş onsa. 30.04 2 li tepe dibi üste kırıldı hareketler iğneleme değilse eğer grafiklerdeki bazı durumları yeniden değerlendirmek gerek diye düşünüyorum. Rasyo taraflı takibimde bir sapma olacağını düşünmüyorum ancak altın ons kaynaklı gümüş tarafında sapmalar olabilir yanılmalar oldu bu durumdan dolayı şimdilik bilginiz olsun. Ben yanıldığımıda yazarım bizde kem küm yok neyse o.

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

altın ons eğer beni yanıltırda direnç hattını üste kırarsa olay başka tarafa gidebilir. Benim ağırlığım dirençten geriye dönecek şeklinde bakalım yanıltacak mı bu defa bizi?

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Buradaki son durum tekrar direnç hattına çıktı kanalı çizdikten sonra kaç defa tur attı dip tepe arasında. Şuanlık kanal içinde devam tekrar geriye salacaktır diye düşünüyorum. Grafikler neredeyse hepsi kritik eşiklerde takıldılar bence. Gümüş ons dirençte rasyo destek hattında Altın ons direnç hattında.

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Son durum. Kanal tepesine ulaştıktan sonra geriye dönüş aşama aşama ne yapıyor yazıp çiziyoruz görsel destek ile

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Burası şimdi geriye inmesi gerek direnç hattına ulaştı. Bir önceki grafikte destekte idi.

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

@xxbirzamanlarxx üst grafiklere bir göz at bak bakalım ne eder sence bu kanalın içinde

1BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Ülen kim - verdi buna doğru söylesin kızmayacam bah :)

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Temas sağlandı tepki aldı bakalım devamında ne olur kanalın tepesine kadar gücü yeter mi bakalım? Diğer grafikteki mumlara göre olumsuz bir durum işareti aldım ama buradaki hattanda tepki aldı ilk temasta şimdilik kanalın desteği tuttu

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum