Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
0BeğenmedimŞikayet
Rico_ ()Anladım hocam şuan hem kar var hem zarar var parçalardan o yüzden önümüzdeki günleri iyi takip etmek lazım
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Uzun vade için arada al sat yapip gram arttirarak ortalama düşürerek toplamak mantıklı. 35 usd ve 42-44 beklentim orta uzun vade hala geçerli. 28.5 usdyi kırıp görüntüyü bozmasın yeter. Yoksa biraz daha uzatır o beklentilerin gerçekleşmesini.
Rico_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rico_ ()Uzun vadeciyim hocam her seviyelerden topluyorum dibini bilirsek bunun iyi olur valla:))
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Yukarıdan satan için evet. 0.977 ve 0.98 alimlarim vardı onları 1.0105 gibi satmisim. 32.3 usd yi ve daha iyi parite yi bekleyemedim. Buralar benim için gram artışı ancak 30 usd ikili dip mi yapar yoksa bir aşağısı vurur sonra mı çıkar onu görmek istiyorum.
Rico_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rico_ ()Hocam gram artırmak için tam zamanı değil mi bu düşüşler toplamak için yeri değil mi
0BeğenmedimŞikayet
Cancan28 ()Bugün iyi nazar ettim gümüşe herhalde kardeşim yoksa düşeceği yoktu hayırlı bereketli olsun alis pozisyonunda olanlara..
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Evet inşalah ?
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Ayın ılkgunlerı cıkıor ya o yüzden belkı yanıldım
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()İyi olmuş aslında. Zaten haftaya izleyip almak daha güvenilir olur.
Derin93 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()İnşalah kankam makas actı artık haftaya kaldı zaten
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Ay başında ne yapar bilemem ancak haftaya da düşüşüne devam etmeli. Bir dip bulup yukselmeli.
Derin93 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Ayın ilk gunlerı genelde hep guları gıdıpr bunla alakası varmı henız almadım düşüş ıhtımalı varmı
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Düşmesi gerek yukarı gidecek gibi yapıp düşüyor. Haftaya 28.5 usd zor ihtimal ancak 29.5 veya 30 usd gibi dönüş alması lazım. Oralardan dönüş almaz ise 28.5 usd kesin gelir.
globalkriz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()Kısa süreli bir düzeltme alması lazım ama ya anlamadım gitti trend yukarı zaten