Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (22)
1BeğenmedimŞikayet
Rico_ ()Aynen sabır bu işin anahtarı kısmet
_Gümüşçü_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Rica ederim ne demek
Deniz86 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Deniz86 ()Tamam teşekkürler :)
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Dediğim yerler sıkıntılı yerler oraların Altın a atmaması lazım zaten olumsuz bir görüntü var tepede direnç hattına ulaşıp geri döndü destek hattında takıldı üste attı ancak geriye düşüşte desteğe baskı olur diye düşündüğüm için uyardım 1 2 kişiyi onlarda sormuştular aslında pek bakmıyorum bu ara ama sordukları için baktım bi ara baya takipte idim sonra bıraktım
Deniz86 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Deniz86 ()Platin sayfasında paylaştığın grafik şu an içinde geçerli mi, düşüş devam edecek mi sence
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Burada bir yanlışlık olmuş 82.7 değil 72.7 olacaktı özür
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Nasibinde ne varsa onu alırsın bunu sakın unutma! Biz anladığımız kadarıyla teknik olarak takip yapıyoruz illaki her analiz doğru çıkmaz bazen terse düşer insan sonuçta nasip olana doğru olur gidiş benim düşünceme göre. Hayırlı bereketli kazançların olsun inşallah diyelim daha doğrusu herkes için öyle olsun inşallah. Hayırlı akşamlar.
Rico_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rico_ ()Öyle artık geniş uzun yapıyorum al yat parça parça devam ama bir gün hepsini satıp fiziki Altın alacağım :))
1BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Anladım hayırlısı olsun benim elimde nakit yok bu ara boş geçiyor olsaydı iyi al sat yapmıştık gerçi makasların artık tadı tuzu yok eskiler geliyor aklıma ne güzel al satlar yapardık gün içinde şimdi daha geniş bantta yapmak lazımki işe yarasın.
0BeğenmedimŞikayet
Rico_ ()Aynen düşüş dedin sıkıntı yok ben rasyo takip etmiyorum iş güç zor oluyor biraz ons bazlı bu aralar bankalar dolar ile alım dezavantajlı makaslardan dolayı artık TL bazlı takip ediyorum en düşük TL bazlı şuan
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Tepelerde yine sormuştun bana üste gitmez mi diye sana ben alta bekliyorum demiştim ben grafiklerde ne görürsem onu yazarım sana yazdıktan sonra dahi nerelere indi ancak dahada inecek diye diye düşünüyorum başkası nasıl düşünüyor bilemem tepeden itibaren yazıyorum 2 turda tepede attı 30 32.5 ve 30 32.30 arasında sonra bir tur daha 1 dolar lık ancak devamında bir önceki desteklerin dahi tutmayacağını yazdım aşama aşama nedenleri ile birlikte
1BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Rico sen beni ara sıra mı takip ediyon? :) rasyo hakkında o kadar yazdım ya ayıp ediyon he :) 80-84 bantı dedim ya dipte 72.7 de destekte. 80 e az kaldı 80 biliyorsun önemli bir bölge destek direnç için oranın üstünde daha önce 82.7 ye inerken alta kırdığı 1 yıldır takip ettiğim hat var belki şimdi direnç olur. Hangi alanda takılacağını grafik ilede gösterdim - verdiler ya ona :))
0BeğenmedimŞikayet
Rico_ ()Peki gümüşçü üstten yeniden aşağıya kırılım olmayacak mı ilerleyen dönemde rasyo hep yukarı mı yada ne kadar yukarı
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Kırılım yaptıktan sonraki hareketler yoluna devam dediğimiz gibi
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Daha önce işaret ettiğimiz yerin son durumu
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Yine burada bir başka aşama anlatımı net olarak ne yapacağını yazmışız kem küm yok net
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Direnç noktası var oradan dönse dahi fark etmiyor rasyoda grafiğin ana yönü yukarıya kardeşim bunlar aşama aşama anlattığım için çizdiğim noktalar yön üste devam arada bazen geri çekilir sonra devam eder gümüşte buradaki hareketlere göre arada bir üste atar ama devamında geriye devam bunları aşama aşama tepeden düşerken yazdım çizdim raayo daha ana direnç yerlerine gelmedi bana göre.
KUD51 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Kırılımın üste olacağını yazdıktan sonra burada da kırılım olduktan sonra onay alıp devam edeceğini çizdik aynen devam. Alttaki kırmızı hattı üstten düşerken takibe aldık 72.7 dedik ordan döndü sonra fm oluştu 4s dipte onu yazdık üste devam dedik aşama aşama devam ediyoruz ondan sonra buradaki mavi direnç hattını işaret ettik grafikteki hareketleri tek tek çiziyorum anlatıyorum baştan beri ne dedik ara ara hatırlatıyorum ki arada kaynayıp gitmesin ne dediğimiz aralara karışmasın diye. Saygılar…
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Son durum. Aşama aşama devam… ne dediysek o.
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Aşağı gelir az gümüş yukarıya atar sonra burası kırar gümüş dahada geriye iner dedik dediğimiz için dedik diyoruz yüzümüz var dedik demeye demesek dedik demezdik peki ne oldu sonra ne olduğu belli ne dedik hep ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz arkadaşlar
1BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Son durum. Ne dedik ne oldu al sana roman :)) siz işinizi ben işimi yaparım no problem