Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
emel_1 ()İlave yaptım bugün bonk a, gerekirse yine yaparım, ortalamada düştü iyi oldu. Sağol.
LostPassengerr için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Aynen öyle almaya devam ediyorum
İlayla için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Vadeliyse normaldir.
@etacarter 3 ay süre tanıdıgım coin pepede de aynı seyler olduo kadar yükselmeden önce.
@Borsacı34_ kardesim alım yazıyor görmüyor musun sattığım bişey yok.
Riskli07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Borsacı34_ ()Hocam sattiniz mi aldınız mı anlamadım. Sizce daha dusermi panik yaptim
-2BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Kimseye yaranmak gibi bir niyetim yok dostum ayrıca ihtiyacım da yok. Bereketli kazançlar dilerim.
0BeğenmedimŞikayet
İlayla ()Dayı sen bilmediğin konular üzerinden yorum yapma, yaranacağım diye.
Burada senlik bir konu yok, konunun muhatabı da değilsin.
63ARGENTUM için cevaplandı (yorumu göster)
-2BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Bonk iki gün önce yükseldiği zaman da böyle dalga geçer gibi yorum yapıyor muydunuz? Panik yok sadece kademe kademe alttan alım var
0BeğenmedimŞikayet
İlayla ()Panik yapmıyorduk %5 %10 düşüşte Doğukan hocam :)
0BeğenmedimŞikayet
Riskli07 ()Vallahi çarpıldım sabah sabah :(
0BeğenmedimŞikayet
Riskli07 ()Usta bonk ve jto yeni favorilerin anladığım kadarıyla. Peki bonk satışını nerede yapacağız
0BeğenmedimŞikayet
Borsacı34_ ()Günaydın
Hayırlı olsun hocam
Satış hedefiniz kaç
0BeğenmedimŞikayet
Davut19 ()Bereketini gör kardeşim