Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()işin özü uzun / kısa pozisyon dengesi ne taraf ağır basarsa diğer tarafa sürüyorlar. Bir noktadan sonra denge bozuluyor , pozisyonu terste kalan arttıkça kendi pozisyonunu kurtarmak için abandıkça abananalar oluyor. Yada zarar kesip aynı pozisyonu daha avantajlı yerden açmaya çalışıyor bu da trendi şekillendiriyor. Umarım kısa pozisyona yüklenme olur. Buradan kesin kısa pozisyon açılır denilecek noktaya getiriler.
taureg için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
taureg ()Aynen abi, benim de çekincelerim var, aşağıda değindim bu durumu oluşturabilecek şartlara ama bakalım ne olur?
taureg yorumu (12 saat önce) Cevap yaz
Beni düşündüren vix'in yükselişi, onsun düşüşü; vix tepedeyken btc dip gördü - vix dip btc tepe oldu - piyasayı yönetenler korku endeksi tepedeyken riskli varlık alımını tamamlamış oluyorlar ve ons Altın da ki 2277 beklentim, altın ons ve btc birlikte hareket ediyor, btc dominans düşüşüne rağmen alt coinlere para girişi oldukça sığ, bu konularda düşünceleriniz nedir dostlar?
VforVendetta• için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()73-75 K bandını kıramamız şart yoksa işimiz zor olur. bu seviyede git gel ile olacak iş değil . Risk yüksek . Kırılımın getirisi yüksek olur. Ama kıramazsak işimiz sıkıntılı olur. Onun için ben hala gergin bir şekilde bekliyorum. Bana müsaade.
0BeğenmedimŞikayet
taureg ()Bende yavaş yavaş toparlıyorum abi, inşallah ya nasip :)
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Umarım gönlüne göre olur.
1BeğenmedimŞikayet
taureg ()Eyvallah abi profilden takip ederim
1BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Ama dediğim gibi sayı hep 20 adet tutuyorum , dün mesela not erken satmışım , şu an bunlar var yazdım. Tabi sadece fikir amaçlı, yatırım tavsiyesi değil diyelim.
1BeğenmedimŞikayet
taureg ()Tamamdır ordan bakarım abi
1BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Profile yazıyorum sayfaya düşmez 20 tane
0BeğenmedimŞikayet
taureg ()Aldıklarını paylaşırsan eklerim abi
1BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()20 tane var toplamda çeviri yorum. Kar edeni satıp listenin sonundan seçip bakıyorum.
0BeğenmedimŞikayet
taureg ()Abi senin sepette neler var?
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()İsmi güzel diye almıştım .