Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
1BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()ons piyasada karşılığı olmayan ve aslında ne olduğunun dahi belli olmadığı bir şeydir arkadaşım. infiltere ve abd nin para piyasasında tüm emtiaların fiyatlarını belirlemek için oluşturdukları formül gereği olarak ortaya çıkardıkları bir şeydir ve bu minvalde ons ları için şu rakam asla olmaz diyemeyiz. atıyorum örneğin dxy asla 10 olmaz diyebiliriz ama ons asla 10 olmaz diyemeyiz. sözün özü pek tabiki her rakam gelebilir. Bu sebepledir ki ons bazlı uzun vade yatırımı yapılmaz yapmayın yapılmamalıdır. ons sadece eldeki usd miktarı arttırmak için bir basamaktır
Issizadam63 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Issizadam63 ()24.95 ihtimali hala var mi yani hocam
-1BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()gümüş ons özelinde
alım için değerlendirilebilecek rakamlar bu alt mesajımda belirtilmiş olup ilgililerin bilgilerine tamamen hayal ürünüdür
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()evet tabiki gelebilir sonuçta karşımızdaki gümüş ve ne zaman ne yapacağı asla belli olmaz. şimdi üçüncü turu yapıp 29,09 u test etmesini bekliyorum ve adım adım dibe gitmesini bekliyorum arkadaşım t hü
Aceleci34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aceleci34 ()Hayırlı günler 29 altı gelebilir mi acaba alım için bekliyorum ama çok takip edemedim
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()Gümüş ons özelinde hesap adım adım işliyor ilk turu 30,06 dan vermişti ve bugün de ikinci turu 29,78 den verdi. Yatay ve aşağı yönlü devam eden trend dönüşümü için yani üçüncü tur için 29,09 un gelmemesi için 31,15 üstü tutunması şarttır. Tamamen hayal ürünüdür
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()Alım için sabırsızca bekleyenler ve Risk sevenler için bu hesaba göre ilk alım yeri 28,42 dir ve Aslolan şey 2024 yılı içinde fed faiz indirimi yapıp yapmayacağıdır. Şayet fed faiz indirimleri iptal der ise alım için bekleyenlere özel müthiş alım fırsatları içten bile olmayacaktır tamamen hayal ürünüdür