Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0428 13:47:55
EUR 36.0775 13:47:55
USD 34.5718 13:47:55
ALTIN ONS $2707.0000 13:47:55

Konu: Gumus

[grafik d=321925_GR2024517q56mh1.png][/grafik]

Gecen gün attiğim grafik devami.

29.5 direnci kirildiktan sonra ilk direnc 30.7x hem fibo hemde 17 dolar dan gelen yukselis kanalinin direnci.

Kirmizi kanali yukari kirdik ve teknik olarak 22 dolardan gelen mor kanal tepesi olan 33.x e degmek isteyecek fkat 31.5 direnci bir kirilim noktasi oldugu icin burayi gecebilecegini dusunmuyorum.

O yuzden kâr realize etmek isteyen arkadaslar icin

30.7 ile 31.5 arasi yuzde 90 satis yerleri olabilir. Ben en az kirmizi kanala kadar yani 29.9 civarina minimum dusus bekliyorum. Bu kanal kirilirsa da daha asagilar gelecektir. Bunu haftaya konusuruz.

Şunu da belirtmeliyim ki 30.7 kirilimi ile 31.5 kirilimi gerceklesirse 35.23 civarina ralli tepesi olacak ve sonrasinda bir dusus trendi olusacak.

Şahsi fikrim 36 dolar beklesem de 31.5 bu tur da kirilmayacak ve bir duzeltme dalgasi sonrasi 36 dolara gidebilir. O yuzden satis yerleri benim icin. Yanilabilirim. 36 dolar gelirse uzulmem diyen insanlar icin satis uygundur. Yazdiklarim sadece fikir amaclidir. Yatirim tavsiyesi degildir.

Yorumlar (7)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Azrcll ()

Abi bende 30.7 ile 31.5 kirmasini yani sizin soyleminizi takip ediyorum

1BeğenmedimŞikayet

ILosAnarquistaI ()

Kardesim etiketi unuturum ama paylasimlar kaybolmasin diye diger hesaplardan sadece grafik ve analiz yaziyorum. Buradan da cevap yaziyorum ki arkadalarda kalmasin yorumlar.

fhantasyouh için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

fhantasyouh ()

Begeni vereyim çok güzel açık herkesin anlayacağı dilden sade anlatım olmuş alim fırsatı geldiğinde etiket beklerim inşallah

1BeğenmedimŞikayet

ILosAnarquistaI ()

Rica ederim ne demek guzel paylasim yapan arkadaslar var onlarin da emeklerine saglik

Neşedertaşk için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Neşedertaşk ()

Teşekkürler Los, seninin analizlerin kıymetli..

0BeğenmedimŞikayet

ILosAnarquistaI ()

Inan korkutucu yerlerdeyiz 36 hedefim olmasa direk shortla yazcam da biraz korkuyorum :)

Bekle biraz daha belki bi 31.5 atagi yaparsa orada shortla ama 31.7 stoplu olsun

Biraz dqha yukari gidemezse belki bi tur daha 30.7 yapar olmadi oradan shorlariz

Limon353574 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Limon353574 ()

Nerelere geldik bizzz LOSTTT.. hiç bilmediğim yerler şaşkın şaşkın bakıyom ben... Kendimi taytsız sahneye çıkmış ATİYE gibi hissederken uzun yorumlar yazma beynim zaten dumur oldu... shortla de shirtluyayım :)))

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum