Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
NoPaniC_34 ()Gelecek verilere göre onsun yeri şuan çok iyi hangi tekniği düşüş gösteriyormuş? 2377 ons için iyi konumdaydı 4 h da yerini korudu düşüş gözükmüyor. veriler haberler önemli tabi kkırılımda 2292 ye kadarda geri çekilme mümkün. 2 taraflı yorum yapmayı sevmem bilgi amaçlı yazdım. ytd
Sellci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Dxy destek hattında idi grafik attım sayfamdan grafikler bölümünden bakabilirsin dönüş var dedim dönüyor ancak onsta karşılığını henüz göremedik. Yakındır çıkar konusu bakalım.
0BeğenmedimŞikayet
NoPaniC_34 ()Her zmaanda düşücek denmez en son gumuste 21xx iken daha düşüş bitmedi kademi alın zarar etmeyin dedikten kısa bir süre sonra 30xx lere geldi. yıkardan satan alltan bidaha altı hep kar etti hem gram yükseltti.
0BeğenmedimŞikayet
Sellci ()Şuan fiyat yapıcı ahlaksızlık yapıyor. Dxy yukseliyor sen niye onsu yukseltiyorsun. Ya bu kadar oyun olmaz herşey ellerinde. Keyiflerine kalmışız. Elimiz kolumuz bagli
_Gümüşçü_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Biz sadece takip ederiz sonuç yakında belli olur diye düşünüyorum bakalım.
-1BeğenmedimŞikayet
Sellci ()Canımsın donder şunu aşağı artık. Bunalttii korku vererek bak gidecem yukarı ucacam görüntüsü vererek sinir ediyor. Tam tuzak yeri. Tam burdan alıp aşağı gitme yeri. Sadece uzatiyorlar oynuyorlar.
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Bana göre yükselen trend alta kıracaktır şuan trend kanalı içinde ama fazla gideri olacağını sanmıyorum şahsen. Hayırlı Cumalar…
Bywelii_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Ben kimin ne dediğine bakmam grafikte ne görürsem onu yazarım. Elimde emtia yok olsada gördüğüm neyse onu yazarım beni tanıyanlar bilenler bunu iyi bilirler. Buralarda genelde alım yapanlar oluyor ve istiyorlarki hep çıkacak diyelim ama öyle olmuyor işte. Biz çıkış varsa onuda yazıyoruz ama o zamanda kimseyi memnun edemiyoruz bu kezde 20-30 dolar lık hareketler deyip dalga geçiyorlar o yüzden kimseyi memnun etmek için uğraşmıyorum grafiği çizip atıyorum dürüstçe takip edenler zaten sonuçlarını iyi takip ediyorlardır.
0BeğenmedimŞikayet
Sellci ()Bugün cuma son bir kez millete yukardan aldırmak istecektir korkutarak
0BeğenmedimŞikayet
Bywelii_ ()Yükselen kama sıkıştı aşağı kırılır inşallah
1BeğenmedimŞikayet
Sellci ()Gümüşçü aaa öyle çıkamayacak çok çıkmaz deme. Seni linç ederler. O yüzden seni pek seven yok. Hep çıkacak de uçacak kaçacak 3 bin 5 bin olacak de. :)))
1BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Günlük ve 4s de takip daha kolay diğerleri zor alt grafiklerden takip ediyorum ben genelde. Buradan sonrası için çıksada çok çıkacağını düşünmüyorum sinyaller zirvedeyken çıkış çok olmaz dipte olsa o zaman daha fazla olur bana göre. Takibe devam bakalım yanılır mıyız ne olur. Bende son takip ettiğim alçalan kama hedefi 2400 vardı oda geldi sayılır en son 2397. xx görmüş grafik.
0BeğenmedimŞikayet
Bywelii_ ()İnşallah düşer diyelim çünkü günlükler düşüp çıkyor ama haftalıkta indikatorler çok yüksek orda aşağı yönlü iniş hiç olmadı orda bir tehlike var diye düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Hattın Altın da kalması iyi olmaz diye düşünüyorum üstünde devam ederse dirençleri dener altında kalırsa ivme kaybeder düşüş derinleşme ihtimali artar desteklerin çakışma noktasıdır.
0BeğenmedimŞikayet
Bywelii_ ()Atarsa ne olur