Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0463 08:46:55
EUR 36.1833 08:46:55
USD 34.5595 08:46:55
ALTIN ONS $2683.8300 08:46:55

Grafiği gönderen: ASRN

Yorumlar (13)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

odas kırılım olmadı

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

odas ikinci kez denedi yine düşenden kurtulamadı

1BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

"odas" düşeni kırmayı denemeye gidiyor 9.57 üzerinde 4h kapanışı alamazsa tekrar düşer

0BeğenmedimŞikayet

deLiogLan_ ()

38 den başladım son üç haftadır topluyorum hocam.

ASRN için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

günlük alıcılar yanıltmasın takasa bakın hacim düşüyor mu yükseliyor mu? ve maliyet? takasta görüntü (mal toplama) bizi aldatır malı kimler topluyorsa onların ortalama maliyeti önemli mal toplar gibi gap açarak eldeki malı yedirirler bunu biliyorsunuz

deLiogLan_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

deLiogLan_ ()

Dünkü Akd HSBC ve bankof topluyor hocam akşam kapanışta sonra bir daha bakalım.

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

akd tarafında durum nedir

deLiogLan_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

deLiogLan_ ()

Grafik için tsk ederiz ben topluyorum hocam nasip neyse artık.

0BeğenmedimŞikayet

kalennder ()

Eyvallah..

2BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

terste iseniz ortalam düşüreceksiniz "kırılım ile"

kalennder için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

kalennder ()

Hocam bir saglamasini yapalım isterseniz:
Fiyatlar siyahta tutunursa sorun yok yukariyi kırmayı dener, tutunmazsa alttaki 9.150 ye temas eder kesin olmasa da yüksek ihtimalle oradan döner.
Kirilim ise bu grafiğe göre 9.62 gibi.
Bu durumda giriş yapacaksak kirilimi beklemek daha sağlam olur. (benim yapım agresif hisseye guvenirsem buradan da girer beklerim)
Ben zaten odasta tersteyim:) kirilim sonrası yeniden düştüğü için terste bıraktı bizi. O yüzden sakince bekliyorum.
Sizi ve grafiği doğru anlamış miyim?

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

şimdi bir strj. geliştirmelisiniz siyah ve kırmızı iki ortalama temel olan siyah kırmızı olan dönüş şimdi fiyatlar siyahta tutunmaya çalışıyor değil mi burası kırılırsa diziliş bozulur fiyatlar tekrar alttan gelen sub. temasa gider kırılmaz yukarı devam ederse düşen trendi kırmayı dener elinizde mal varsa siyah ortalamayı izlemelisiniz alacaksanızda düşen kırılımını gibi basit bir strj

kalennder için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

kalennder ()

Grafikleriniz müthiş çok teşekkürler @ASRN hocam, bu sayfa seninle çok daha güzel, sensiz çok eksik kalıyor.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum