Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0432 17:10:50
EUR 36.0650 17:10:50
USD 34.5482 17:10:50
ALTIN ONS $2691.5650 17:10:50

Konu: Konya çimento...

"Konya çimento"
Takip ettiğim ve sabırla beklediğim hissedir kendisi...
Beklenen bedelsiz basvurusu gerceklesmediginden temelde...
Teknikte ise sata gecip alt destek olan 9**ler onemli bende orda tutunup tutnmayacagi takibimde ytd...Eğitim calismasidir...telden rakamlarda oynalar ufaktan oluyor...destekler kirmizi yatay direncler yesil yatay cizgiler...
Herkese guzel haftasonlari...Gunaydin:)

Yorumlar (26)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

bluemonth ()

Çok iyi anladım hani tüpçü olan.. ))

Ü_han için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Bedavadan zaten izliyorum sn. ntmenx , ama istediğim seviye gelirse belki paralı izleyebilirim artik oda nasip..)

ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Demem gezmeyiz çünkü:)
Nasip bakalım kahveyi tesirirsin sen guvenememde:) @deLiogLan_ bereketli olsun... çaktirmadan at kârlari cebe nakit yuzde kac sende ? bizrazda bize tio ver bakalım dost... hep bana olmazya:)

Eragon_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

bluemonth ()

@Ü_han . Haklısın hemşerim gerçekten ağır şartlarda çalışıyorlar. Yarın nerde pilav var de hele... ))

0BeğenmedimŞikayet

bluemonth ()

Geçen gün işçinin birisiyle konuştum canımız çok sıkkın dedi, niye dedim, yemeklerde bamya çorbası hiç çıkmıyor bugünlerde, enerjimiz düşüyor , canımız çalışmak istemiyor diyor.. )))

Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

1 e 3 verip bolunurse 1000 lot 3000 lota çıkar fiyat da 4000 civarı olabilir bedelsiz onaylanirsa tabi bu tip hisselerde piyasada dolaşan lot miktarını artırmak için ve daha çok alıcı satıcı çekmek için yapabilirler izlemesi bedava al sat denilmez bu fiyatlardan

0BeğenmedimŞikayet

Eragon_ ()

Tamam atmıyorum :))

0BeğenmedimŞikayet

Eragon_ ()

Hee geziyorum desen nolur :))
Era diyor diye he desen :)
Gel ya gel taaam kendi ellerimle yapıcam gayveyi

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

@Eragon_ altyoruma sakin kahkaha atmayasın:)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

:))) ozaman bi ricam var bi fabrikaya girsin su iscilerle konussan dert, leri neymis bize bi yazssan olmuyormu? )) pat, rinlara guvenme iscilere sor demem ondan:))

bluemonth için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

bluemonth ()

Rica ederim. Haftada 4-5 gün konya çimentonun önünden geçiyorum bacası tütüyor merak etmeyin. Bizim Konyada kolay para kazanmak yok, döndüre döndüre para kazandırırlar ancak.. ))

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Tesekkür ederim arkadasim bende de yok suan ama olsun diye niyetteyim , gidisatina bakarak...

Konyaya gelemedim evet bamya corbasi agzimizdan burbumuzdan geldi bari çimento sirke, tine ortak olayim dedim:) yine bi uc konyadan gecemedi yahu:))

bluemonth için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Sence bizlerin like like gezecek ha, limiz olabilirmi? )

Kolay gelsin... Nedemek kahve neki yaparsin iceriz yani:))

1BeğenmedimŞikayet

bluemonth ()

@Asiii__. Her ne kadar konya bende olmasa da bir duble sade kahve de benden sana gelsin, emeklerine sağlık..)

2BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Teşekkürler hocam... Nasılsın?

Evet aynen öyle turkuaz yi, lan :) 8938de zaten... dikkatle karar verdim... fakat suan gundemden kalki odurum bellide olmaz... buyuzden bakalim hocam nasibe artik ins.)

ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Eragon_ ()

Like istenmez, beklenir :))
Zaten vermiştim.
İyiyim valla ne olsun çalışmaca.
Kahve bana da gönder de bonkörlüğün yürüsün :)

1BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Emeğine sağlık asi 9555 aşağısı 8900 dikkatli şekilde üst rakamlar takip demek istemişsin bedelsiz gerçekleşirse bölünüp fiyatlar değişebilir ve lot miktarı artabilir verilen rüçhan larla

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Teşekkür ederim bacım:)

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

95***ler destek seviyemiz, altina sarkma olabilir fakat döndü döndü stoplu alima gececegim oralarda ben izleyipte ytd ... yoksa az acili adana duzeltmede suan hisse millete acikca olumlu haberle kitleme on off modu uygulandi...

Aslinda iyide cikmisti bakma dirence gelmisti...

Sunuda ekleyeyim egerki 9.5***ler de kaliciligini korumasi "şartı"ile diyorum... kalirsa asil hedefi 14**ler buyil icinde enaz izlemedeyim ... ytd...

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Günaydın hocam :)
Nasılsın? Kahvemi aldım elime az çalisayim dedim belki like verirsin diye ahahah:)
Sen de bi bakarmısın era nedersin konya yoluna gidekmi :) bekliyorum sabirla :)

1BeğenmedimŞikayet

Eragon_ ()

Emeğine sağlık hocam, döktürüyorsun

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum