Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (6)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Aynen öyle daha az dolar ile daha çok TL vardı hesapta kaç gün önce. Tamam dolar düştü ama TL makasini öyle açtılar ki normalden daha çok düşüş var. parite de gümüş 20 cent üzeri kâr. Platinde ise parite 9 usd sonrasi kâr. Bunları dipten almadın mı bir sure epey eksik TL ile bekliyorsun. Makas ve vergi yüzünden.
Cihanara için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()Üstad kyvte dolar /tl makasi %1 gibiydi yilbasinda hesap actigimda. Gümüs/dolar parite de ise makas %0.3'tü, birkac ay böyle devam etti, su an %0.5. Ne zamanki onslarda yukari hareket basladi, makaslar yükseldi. Özellikle dolar/tl makasi %3'e cikti, sanirim diger bankalarda da makas %3 ve üzeri. Benim tl ile tatiller harici isim olmadigi icin beni etkilemiyor ama sizin icin elbette cok önemli. Onstan aldiginiz kari dolar düsüsüyle geri verince bir anlami kalmiyor.
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Zaten bu parite ve bankalar yüzünden teknik takibin de anlamı kalmıyor. Demin aldığım gümüşten dolar arttırdım. Hesaptaki tl ise geçen haftaya göre çok sağlam düştü. Yani parite makasi bir yana TL ile çıkayım desen bir makas da orada. Kuveyt 3 ay iyi 5 ay kötü. Hepsi aynı.
asfar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
asfar ()doğrudur hocam üç bankaya da baktım aynı
ht1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
asfar ()hocam Altın ın parite makası çok daha fazla bankalarda bende almak istiyorum ama bahçıvan makası gibi altın ons ytd