Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Çekemeyenler çok beni her sayfada takip ediyorlar hahaa
_Gümüşçü_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Buraya kim - verdi lo :)
1BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Cümlemizden inşallah kardeşim. Hayırlı geceler Allah rahatlık versin.
YUSUF_ENES16 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Düşüş beklesen iyi olur sarkma olabilir belki sarkma öncesi hafif hareketler olur üste doğru ama alım tarafını beklemek sanki daha iyi gibi. Bazı indikatörlere göre 969 seviyesi önemli gibi görünüyor dediğim gibi alım tarafında olmak sanki daha doğru olacaktır seninde düşüncen zaten o şekilde ve aynen devam et derim bende. Allah rahatlık versin inşallah.
Deniz86 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Deniz86 ()Evet platininde takibini yapıyorum 900'lere düşüşünü bekliyorum bakalım artık nasip. Hayırlı geceler
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Kırılım sonrası üste yaptığı hareketleri tek tek takip edip yazdım o ara ve geri çekilip üste kırdığı hattan onay alması gerektiğini ve onayıda 890 civarlarından yapacağını yazmıştım takip edin oralarda alın ana hedef 990-1010 dedim 12 Nisan gibi hedefe ulaşmış alttan onay alıp. Vakit oldukça yazarız anladığımız kadarıyla son durumları inşallah.
Deniz86 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Deniz86 ()Düşüş olursa alıcam biraz platin :)
-1BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()2 ay evvel çok yazmıştım bu kama fm nu o zamanlar grafik yetkimiz yoktu yorum olarak yazdık 990-1010 dedik 1006. x geldi ve satış yedi tam hedefli çalıştı fm vakit oldukça yeni oluşumları takip edip paylaşmaya çalışırım artık grafik yetkimizde var inşallah. Hayırlı geceler…