Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()Ne yaptın yakayı kurtatarabildin mi
Riskli07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Riskli07 ()Usta yarısını kaçtım bakiyenin yarısı boşta olmuş oldu. Ne dersiniz buradan denenir mi tekrar
Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()kapatabildin in dostum pozisyonu
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()63 Altın a sarkarsa sen çık çünkü tüm kasayı bağlamış sın eğer sarkmazsa yarın 3x3 2 si başlayacak boya bakariz risk gorursek mecburen zarar kes yapacan
0BeğenmedimŞikayet
Riskli07 ()Haklısın usta işte takip ederken kaçırıyorum vallahi btc dışında da hakikaten girmedim bu aralar. 63 ort şu an kademeli çıkayım mı
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()Ama Dün yazdım kademeli sıralı short ortalaman nedir
0BeğenmedimŞikayet
Riskli07 ()Usta 61 gibi başladık çünkü seninle beraber sessiz sessiz ala ala ala ala ful kasa oldum vallahi
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()Bu gece 03ten itibaren 3x 3 un 2 cisi başlayacak yukarı kirarsa senin için riskli
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()Tüm kasayla niye giriyonki
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()Yok salmayainca kapatıp bir daha vuruyorum direnci denedi kiramadi izliyorum
0BeğenmedimŞikayet
Jasper02 ()Bencede 59 lar tekrar gelecek ama short açmak da cesaret işi
0BeğenmedimŞikayet
Riskli07 ()Dünden beri aynı poz di mi usta ? Bende de ort 63 şu an ama tüm kasa shorttayım btc al sat dediğiniz için yüklendim