Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0472 02:36:53
EUR 36.1908 02:36:53
USD 34.5344 02:36:53
ALTIN ONS $2669.5500 02:36:53

Grafiği gönderen: Diebright

⭐⭐Diebright ()
Platin

972 günlük trend tepesi idi dokundu. 953 usd den tekrar destek alır mı bakalım. 9440 usd üzerinde günlük kapanış aldığı sürece haftaya 966 destek sonra 985 ve 1008 usd. 31.094 satışım vardı. Şu an banka 30.76 ile satıyor. Gram artışı var şu an için.

Yorumlar (9)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

B787 ()

Son durum nedir hocam

Diebright için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Cihanara ()

Düzelir insallah, bugün malesef 966'dan bir alim yaptim, yanlis degildi ama kötü oldu biraz, ortalamayi yükselttik

Alfa12 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Alfa12 ()

Sanki bilinçli bir şekilde millete mal verdiler. Sonra veriler ile terste bırakacaklar. Dediginiz gibi onslar kırmızı gelmesine rağmen...

Cihanara için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Alfa12 ()

Sıkıntı etmeyiniz. Bende 970 Maliyet olan parça bile var. Altaki parçalar kâr aldıkça çıkıyorum. Tekrar alttan almaya gayret ediyoruz.

Empati28 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Cihanara ()

Bende de ciddi miktarda platin gümüs var, sogukkanli olmanizi tavsiye ederim. Bu ara piyasalar kimsenin anlamadigi sekilde sacma sapan hareketler yapiyor. Powel bile konusmasinda " enflasyonun neden yükseldigini anlamaya calisiyoruz, su an bilmiyoruz, tüm verilere bakacagiz" diye bir cümle kurdu.

Empati28 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Empati28 ()

Altdan adığımızı satamadık üstelik 967'dende parça aldık terse düştü hiç platin deneyimim olmamıştı aldık pişman etti. Emeğinize sağlık

0BeğenmedimŞikayet

Cihanara ()

Tepeden %2 den fazla düstü. Veriler piyasada cok ters tepki yapiyor. Veriler berbat geliyor onslar ucuyor, kirmizi geliyor onslar düsüyor. Bu hafta bu tablo yine normale döner diye bekledim ama degismedi

Diebright için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Diebright ()

Buralara dusmese iyi olurdu. Gunluk mum da biraz olumsuz gidiyor. Fakat ben hala haftaya bir tepe yapmadan iyi bir düşüş baslamaz diye düşünüyorum. 31.09 gibi en son çıktım. Çok az bir miktar var elimde. Ful çıksaydım buralardan toplamayı değerlendirirdim. Şimdilik ise düşüş icin biraz daha aşağısı gelir mi diye bakıyorum. 4s grafige göre de 944 usd ye bakmak lazım. Tabi fibo daha önemli bence. 953 kale olsun.

0BeğenmedimŞikayet

Cihanara ()

Vallahi 953'ten dönse iyi eder üstad, az daha zorlarsa neredeyse maliyete geldik

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum