Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 17:27:46
EUR 35.9598 17:27:46
USD 34.5492 17:27:46
ALTIN ONS $2717.4500 17:27:46

Grafiği gönderen: Asiii__

"Yeotek" hissenin 221uzeri kalislari önem arz eder iki yesil mum buralar uzeri yani ikigun kapanisi enazindan duseni kirma yeri olan 247**leri istetir, 247alti ayri ustu balli kaymak olur..fakat takipteyim elimde olan bi hisse...

Yorumlar (17)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

:)) gunaydin hocam...
Bakayim bi sağolasın.. Nasılsın?

ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Al sat günlük trade usta ustad işi bizim gibi acemilere gelmez; )
Issen de incelenebilir sankim

Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

defnemila ()

:) sayende ezberledik rakamları güvenle alınır :) eline emeğine sağlık yeo yu sevdirdin bize :) bereketli olsun şöyle 4-5x yapsın amin.

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Tesekkur ederim hocam...
Bu hisseyi severim aslinda hedef rakami normali 285kirip 320...
Fakat alsata dökmeye cevirdiler bu hisseyi...
Duseni kirma rakami 247de alti ve ustu aciklamyi yapmisim aslinda:)üseri balkaymak diyede..

220stoplu alinirdi simdi gelmis 236da kimseye bisey demem ben bunu heryerden topladim..197den tutt 23**lerdende vardi , yuzde 30da tl yok diye ciktim hatta... nasibe:)

ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Emeğine sağlık derim asii üstad; ))
kanal uzeri devam ederse 285 mi görünüyor orda ; ? Stop ve destekleri yazmıştık önceki yorumlarda galiba

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Kimsenin ilgisini cekmemisti diplerdeyken , simdi herkes yeocu olabilir:)) @defnemila , @Zeyce61 , @ntmen_× sabrda bu olsa gerek... nedersin sevgili betmen

0BeğenmedimŞikayet

Stone_ ()

Tamam canım haklısın kusura bakma

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Canim butarz sorulari baska sayfadan sorun sayfayi hepiniz bana yazinca cok mesgul etmis gorunuyorum .. rahatsizlik duyanlar olabiliyor... cevapsiz birakmim diye yaziyorum bukezde cok yazan olmus oluyorum .. e, lestri aliyorum:(((

Stone_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Stone_ ()

İlk nasıl başladın kitap video?

0BeğenmedimŞikayet

Omur123 ()

Asi mesela altın euro parite si yapmak istesem uygun mu bu seviyeler azıcık altını m var bankada fiziki hariç onu euro yapayım en azından bankadan euro olarak alabiliyoruz ama altını vermiyor ya

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Yok vallahi vat, sap dahi kullanmam ben.. hatta arkadaslarim buna neol. us durum dahi bakmayanim , neyin var senin diye ariyorlar, bilmiyor cogu bu islerde oldugumu sos, yal medya hic bilmem isim olmaz..
Bitek bilgi yeri var ordada aktifligim yokki. bide burasi..
Zamanim yokki:) bende biraz manuellik var... piyasa tecrubem parite den kalma.. henuz ilerlemedim bakma sizler gibiyim...

0BeğenmedimŞikayet

Stone_ ()

Asi in s t a var mı nasıl başladın hangi kitaplar destek aldığın site var mı? Rica etsem yol gösterirsen çok mutlu olurum

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Vallahi isiniz rakam, arastirma , destek, direnc , sir, ketler hakkinda bilgi edinme , terend takibi hepsini ogrenin baska sayfalardan elimden geldigince bukonularda yardimci olurum.. tek siz kadinlar ogrenin elimden geleni yaparim kim, seye muhtac olmayin @Omur123 tesekkurler

0BeğenmedimŞikayet

Stone_ ()

225 üstü hızlanacak die not almışım yakından takibindesin emeğini azmini taktir ediyorum inş darısı bana ben de araştırmaya çalışmaya başladım :)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Takibimde kimsenin ilgisini cekmesede izliyorum bunu ... rakamlar onemli...

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Tesekkur ederim canim. 247 uzeri kalicilik yapsin birak 272 'yi hedef 320bunda normalde:)

defnemila için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

defnemila ()

Emeğine sağlık asi , değerlendiricem bende inş . 272 ye kadar :)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum