Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Bu grafiğin altına yazdım dedimki asıl hedefimiz aylık kırmızı dedim ama uyarımı da yaptım, arada ufak tefeklere tskılmazsanız diye...
Sonra ne oldu 26 dan 29 lara ikinci gittiğinde ara harekette yanıldım, çünkü hep söylerim ve az çok teknik analiz yapan arkadaşlar bilir 1 dklıktan saatlik zaman dilimine kadar olan grafiklerde yanılma payı fazladır, hatta bunu ara ara hem xde hem burada yazarım, neyse uzun lafın kısası 21.89 beri eğer buradan 31.2 kırıp giderse bu zaman diliminde ikinci büyük yanılmam olacak! etkileyip gümüş almamasına engel olduğum arkadaşlar varsa özür diliyorum, haklarını helal etsinler hayırlı akşamlar diliyorum arkadaşlar
@ILosAnarquistaI
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Aradaki ufak tefeklere takılmazsanız asıl hedefimiz kırmızı aylık direnç
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Asıl destek 26.30 ama 25.8 hem haftalık hem günlük çift destek!25.2 de test edilebilir seviye gibi görünüyor...
Ayrıca bugün 26.30 ve altı kapatırsa 25'li rakamları büyük ihtimalle görürüz gibi...
Limon353574 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Deniz86 ()Emeğinize sağlık
1BeğenmedimŞikayet
Limon353574 ()Günlük deki iki destek ilkini bugün test etti ... ikinci günlükteki son kale 25,86yarın TDI verisiyle test edecek olursa umarım çalışır...
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Umarım işinize yarar hayırlı akşamlar diliyorum
Limon353574 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Limon353574 ()Emeğin için teşekkür ederim
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Gümüş ons için önemli destekler alt yorumda
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Bende diyorum zaten bi cogu cikisini yapmadiki dusecek yerleri dahi kalmadi dusemiyorlar bile bakiyorum be, davaya malmi toplatacaklarki bunlar sanmiyorum , silkeleme korku olur sadece diye dusunuyordum... iyiki varsin vallahi tam onayladim seninle:) birin bin olsun insallah... tesekkur ederim...
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Salı günlük muma bakarsak mini düzeltme başlamış olabilir! yaklaşık 300 puan dolar bazlı 300$ a kadar olabilir... Ama pekde sıkıntı yapacağını sanmıyorum, sıkıntı çok yükselen hisseler için olabilir
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Ham, dolsun şu g, rafiklerle boğusuyorum biliyorum biranda olmayacak ama zor, laniyorum biraz iste. pcde olmayinca telden cok zorlaniyorum hocam//.. olur zamanla ins...
El, ine emegine saglik olsun bi, st tarafi algilamaya calisiyorum goruyorsun ende, x 10binleri gecti coğu hisse hala 7,600ledi yasayip nostaji yasiyor...
Az kaldi su 1haftaya kalmaz duzeltme bekliyorum ozaman ne olacak inan merak ediyorum ...
Du, zeltmeyi derin beklemiyorum cok kalicida olmaz fakat soyle soyleyeyim yuzde 5,6civari... @Asiii__
Senin ongorun varmi?
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()İyiyim sağ olasın, sende iyisindir inşallah...
Kendi çapımızda piyasayı takip etmeye çalışıyoruz diyelim:)
Hayırlı sabahlar bol bereketli kazançlar
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Emegine saglik periyotgunun ilk likesi benden gelsin hocam:)nasilsin?