Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ():)) yine vallahi si, kayet alican demedi deme hocam bak:)
Coin_üfleyen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()@Asiii__ bilir yimek ütü turşu datlı bilir borsa da bilir @Asiii__ :)))
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ():))bilmem ustad sensin nasil ola hocam:)
Hosgeldin nasilsin?
Coin_üfleyen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Borsa eyumu hoja
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ():))cok yorum yapiyorum hatta ben kadar endex grafigi paylasan sayfada varmiki? )))
Sende yazmadin diyorsun:))takibe beni almissin takipcimsin paylasimlarima bakmiyormusun? ))
Güldurme beni abla:)bekle
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Fiyatlamis olabilir cunku 28**lerden az dusmedi sadece daha nere duser hesabi yapiyorum yani saglam destegi 25,90.. alti ugras ce, belles dur olur:((
Fiyatlamis ise dicemde yinede tepki gelirse inan rakamsal bakmak mantikli buna.. 27,80uzeri durup ta odirencleri asmadan daha bunla inan ugrasmam...
Bu arada sesli güldurdun yahu:)
Ü_han için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ü_han ()@Asiii__ Bamyayı yedik desene
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Emegine saglik...
@bluemonth , @Omur123 "brlsm"bilancosu a, ciklanmis ve pek hoş gelmemis ve sanirim hisse bunu algilayip bugun kendini belli etmis.. hep yazdim 28,64 direnç 29.28uzeri durmadan bu gidemez diye,
Dikkat ediniz yinede altta 26,74 destege inmek isterse 25,90. takip..
İş, killenmistim biliyorsunuz 28,10dan cikip az bi parca 27,64girmistim..26,94stop olup ben odasa girdim bugun risk aldim... nasibe.. @Omur123 , yukselebilmesi icin enazindan 27,80uzeri durmasi lazim ytd... tum rakamlari elinizde var diye yazdim elimden geldiğince.. rastgelsin ins...
0BeğenmedimŞikayet
Eragon_ ()Anladım zaten hocam, ben de esprini devam ettirdim.
binaenaleyh için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
binaenaleyh ()istemistir olacakti
binaenaleyh için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
binaenaleyh ()gubret, as od, as hekt, as ...
gibi demek istemistim ustat
Eragon_ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Eragon_ ():))
Hisse kodunun sonunda “as” harfleri “anonim şirketi” kelimelerinin kısaltması. Çoğu şirket hisse kodunda var hocam.
İsmine bakarsak tüm bist hisselerinde var. Dediğini yaparsak hapı yuttuk :))
06pecenekli için cevaplandı (yorumu göster)