Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
0BeğenmedimŞikayet
sakerim1976 ()İnşallah kardeşim
fhantasyouh için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
fhantasyouh ()Aynen benim düşüncem o şekilde platin çok başka bazen diğerleri düşerken öyle bir yükselişe geçiyor ki anlamıyorsun ilginç gerçekten bende aldım bekliyorum inşallah 1100 üzeri görülür
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Sitede daha önce yazmıştım. Genelde altin gümüş düzeltme döneminde olduğunda platin yükselişte olur. Bunlar daha düzeltme yapmadı.
sakerim1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sakerim1976 ()Kaça gelecek peki. Bu çıkarken diğerleri düşecek mi, onlar da çıkacak. Eee, sonuç?
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()943 usd yi kirmadikca gelme ihtimali var.
Yesmar_yesmar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yesmar_yesmar ()Ne dersiniz
0BeğenmedimŞikayet
Yesmar_yesmar ()Platin ons 900 dokunur mu acaba hocam
Full dolar dayım
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Bu grafik isini gecip siz hislerinizi dinleyin bence. Ya da benim paylaşımı kapatın. Gumuste işliyor Altın da işliyor. Platinde de çalışacak.
sakerim1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sakerim1976 ()Geçin bu grafik işini. Diğer metaller grafikleri patlatırken hiç trend, direnç dinlemiyor. Habire çıkıyor. Platin ise sürekli düşüyo. Sizin bahsettiğiniz bu grafik okumaları niye diğer metaller için geçerli değil mi?