Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 07:50:31
EUR 35.9598 07:50:31
USD 34.5492 07:50:31
ALTIN ONS $2717.4500 07:50:31

Grafiği gönderen: ntmen_×

⭐⭐ntmen_× ()
Bitcoin

69 k uzerınde kalmazsa btc alt rakamları takip edın
al sat tut tavsıyesı değildır
btc almam alırsam kısa surelı long yada short

Yorumlar (21)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

@Asiii__ dikkatli takip edip anlamışsın teşekkürler bunlari kendi grafiğine gore inceleyip btc bazlı aldığın altcoinlere uygularsan kar etme zor olsada en azından zarar azalır yada doğru zamanda alıma girersin
Stopsuz ve yüklü işlem yapmadıkça gerisi şansa kalır

Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

htcslk ()

Emegine saglık canım

1BeğenmedimŞikayet

htcslk ()

İlk like ın benden:)

1BeğenmedimŞikayet

htcslk ()

Allahtan baska sey isteyeyim ben sana bunu yazarken sende yazıyormussun:)

2BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

pekala @Coin_üfleyen yapiyorum yorumumu...

Tepkiler zayif artik...64**ler artik enfazla suan icin tepki yeriki olasi malkitleme gibi...

Şuan takibimdeki yer 59**ler uzundakiler icin buranin uzeri kalmasi yinede iste dim ...

Burdan tepki olasi yani 59**ler uzeri tepki demek istedim .. olsada 56**ler ve 52**lere hazir olunmali...
Ve riskler kademeler bu rakamlara gore ayar lanmali ... ben full dalis yapmam.. ! Ytd... @Asiii__ @ntmen_× , @Vizyons

htcslk için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

htcslk ()

Evet gecen de dedim seninle konuşmuştu grafik Altın da okumustum 57 dedi ki o zaman 67 mi 65 mi neydi ve yukarı bekleniyodu

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

@htc54 altyorum ... btc ozaman neredeydi...56**leri verdi yani incele...

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Valla simdi bi masallah cektim sana:)) nazar boncuğu emajosi:)))

ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

@Asiii__ gayet açık ve net yükseliş mi yazmışım

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

İzlerim sıkıntı yok benim pinko ne film çevir ecek ona bakıyorum:))

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Bekle bekle bunlar f, ragmannn:)))bunuda unutma:)

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Evet endeks düşüş hattindan çıkmış uçmuş biraz :)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Sen bak bakkk nededim sana ben ucacagiz dedim bak endexse gel bana 9700lere ucuracagim kacari yoghhh ilk etap:))

1BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Bağlansın pinkom iyiyiz onla şimdilik bistte ne oldu ne uçtu islemdeyim bakamıyorum:)

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Sağolasın sinem sultanım benim:)

Sinembas için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Sağolasın sinem sultanım benim:)

Sinembas için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Canım seninde kandilin mübarek olsun

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Ahahahah sen nediyorsun kendine bağ, ladin simdi sen mi me, letiyorsun:))biste gel biste bist sayfasina dun sana yazdim bana kizma bastim ben diye:))yavv uctular uçtular:))) maşallahhh:))

1BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Wiff pinko al yazmalım elimden ne çekti bi bilsen :)) semaverde çayı geçti ziyafet vereyim sana bırak peşimi diyo :)) ne artışta musade var inerken yardımcı oluyorum; ))

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Yakisir masallahh:))

2BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

@Asiii__ 69 uzeri kalmazsa alt rakamlar yazmıştık malesef eğitim çalışması alt rakamlara çalışmış zalimce

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum