Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()@Asiii__ dikkatli takip edip anlamışsın teşekkürler bunlari kendi grafiğine gore inceleyip btc bazlı aldığın altcoinlere uygularsan kar etme zor olsada en azından zarar azalır yada doğru zamanda alıma girersin
Stopsuz ve yüklü işlem yapmadıkça gerisi şansa kalır
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
htcslk ()Emegine saglık canım
1BeğenmedimŞikayet
htcslk ()İlk like ın benden:)
1BeğenmedimŞikayet
htcslk ()Allahtan baska sey isteyeyim ben sana bunu yazarken sende yazıyormussun:)
2BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()pekala @Coin_üfleyen yapiyorum yorumumu...
Tepkiler zayif artik...64**ler artik enfazla suan icin tepki yeriki olasi malkitleme gibi...
Şuan takibimdeki yer 59**ler uzundakiler icin buranin uzeri kalmasi yinede iste dim ...
Burdan tepki olasi yani 59**ler uzeri tepki demek istedim .. olsada 56**ler ve 52**lere hazir olunmali...
Ve riskler kademeler bu rakamlara gore ayar lanmali ... ben full dalis yapmam.. ! Ytd... @Asiii__ @ntmen_× , @Vizyons
htcslk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
htcslk ()Evet gecen de dedim seninle konuşmuştu grafik Altın da okumustum 57 dedi ki o zaman 67 mi 65 mi neydi ve yukarı bekleniyodu
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()@htc54 altyorum ... btc ozaman neredeydi...56**leri verdi yani incele...
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Valla simdi bi masallah cektim sana:)) nazar boncuğu emajosi:)))
ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()@Asiii__ gayet açık ve net yükseliş mi yazmışım
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()İzlerim sıkıntı yok benim pinko ne film çevir ecek ona bakıyorum:))
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Bekle bekle bunlar f, ragmannn:)))bunuda unutma:)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Evet endeks düşüş hattindan çıkmış uçmuş biraz :)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Sen bak bakkk nededim sana ben ucacagiz dedim bak endexse gel bana 9700lere ucuracagim kacari yoghhh ilk etap:))
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Bağlansın pinkom iyiyiz onla şimdilik bistte ne oldu ne uçtu islemdeyim bakamıyorum:)
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Sağolasın sinem sultanım benim:)
Sinembas için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Sağolasın sinem sultanım benim:)
Sinembas için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Canım seninde kandilin mübarek olsun
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Ahahahah sen nediyorsun kendine bağ, ladin simdi sen mi me, letiyorsun:))biste gel biste bist sayfasina dun sana yazdim bana kizma bastim ben diye:))yavv uctular uçtular:))) maşallahhh:))
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Wiff pinko al yazmalım elimden ne çekti bi bilsen :)) semaverde çayı geçti ziyafet vereyim sana bırak peşimi diyo :)) ne artışta musade var inerken yardımcı oluyorum; ))
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Yakisir masallahh:))
2BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()@Asiii__ 69 uzeri kalmazsa alt rakamlar yazmıştık malesef eğitim çalışması alt rakamlara çalışmış zalimce