Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaaslan ()Likit seviyen sıfır mı 1e 1 alım mı patron bnm likid seviyesi 0.3 azaltabiliriö seviyeyi :)
kompedan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Glmr 0.000001 olurda likit olurum :) ahahahha
Mustafaaslan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaaslan ()Cidden mi likid seviyen varmı patron
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Kapatmayı düşünmüyorum Mustafam
Mustafaaslan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Gayet güzel duruyor
Ömerp38 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mustafaaslan ()Patron slm glmr işlemini kaçta kapatmayı düşünüyorsun
0BeğenmedimŞikayet
Ömerp38 ()Ustad 1000 sats nasıl duruyor
0BeğenmedimŞikayet
aseltech ()Ay sonuna beklentiniz 3usd miydi
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Hayır. Bakın ben minimum 1000 usd marjin işlem açıyorum bunu da parçalı olarak alıyorum yani işlemden 200 USD si açık. Bu şekilde 2-3 açık işlemim var geri cekilmelerde eklemek adına parçalı alım emri giriyorum. Size paylaştığım liste sizler için dip olacak alım yerleri
0BeğenmedimŞikayet
Ömerp38 ()Emirdekileri iptalim ettiniz
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Glmr long işlemi aldım 1 parça rats aldım şuan başka işlem beklemiyorum
0BeğenmedimŞikayet
Ömerp38 ()Ustad siz emir defterinde olanlarımı bekliyorsunuz yoksa gözünüze carpan alfıklarınızda varmı patlaşırsanız sevinirim sizinle aynı hareket etmek istiyorum
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Günaydın 0.022500 üstüne atarsa başka şeyler konuşuruz
Gotcha için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gotcha ()Günaydın gününüz bereketli olsun, BOME için görüşünüz nereye kadar sabırla beklemeyi hak eder
0BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Sen söylediysen olur dostum:))