Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Kar al çık ondan belli olmaz onun isi
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Almış 3515 den 3430 emir verdim bir parça daha al diye ama öncekini satmadım daha
Sinembas için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Onu bilemem bugünde al sat yaptim artık beklero
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Amp aldinmi
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Belli olmaz giderse satarim yoksa da durur acelesi yok
0BeğenmedimŞikayet
gazi45 ()olay buuu###gercek... supersinnn###sah...
Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Xcn amp var gidecek mı sence bunlar
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Sinem floki aldırsaydın keşke 73 74 de:( bugün dün bana 47 lere emir verdim hayal oldu
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Cunki bir müddet sonra olay çözülüyor artik
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Aynen bilgim yok ama mantık çok iyi yürütüyorum bende öyle 3 boyutlu işlem yaparim
1BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()Her zaman tüm ihtimalleri düşünürüm emirler yukarıda ekli günlük fomo boyu dahil vadeli de işlem aca aca tombul parmaklar i öğreniyorsun, ogrenmesende öğretiyorlar
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Büyüksün her türlü hazırlık var yarı coindeyim o da gitmeyen coin gidenleri hep gönderdim abim
3BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()30 dakikaya salmazsa yatay testere yapar 71566 iğneler öyle salar 30 dakika içinde direk salarsa 69617 ile günlük final yapar
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Nasıl oldun bittimi dizi salıyor yılan sattiklarim8zi yerine koyarız yine
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()Mum candır gerisi heyecan, bu arada herkes perşembe düşüş bekliyorsa benim bildiğim piyasa ters köşe yapar
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Çok güzel bir teknik abim
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()dogru bız grafıkcılerın dedıgını dıyoz mum u unuttuk
0BeğenmedimŞikayet
Ömerp38 ()Ustad nereye kadar salar
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()Benim için sence zaman diye bir şey varmı 500 e gitsede hiç bir rakamın önemi yoktur
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()hocam hep olumlu haberler sunuyolar sort bence persembe olabılır
0BeğenmedimŞikayet
gazi45 ()hayirli olsun sahmeran###