Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
-1BeğenmedimŞikayet
Gotcha ()Anladım, tekrar teşekkür ederim bilgilendirmeniz ve işlemlerinizi bizlerlede paylaştığınız için
kompedan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Böyle piyasa belirsizliklerin de islemin yarısını satıp kar alıp giriş noktasına stop atıyoruz. Gerisi nasip
Gotcha için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gotcha ()Teşekkür ederim ozaman kapatmıyorum işlemi bende peki bir soru daha sorsam, cumaya kadar gelmezse işlemi kapatmakmı mantıklı olan malum cuma da bir risk var dediniz
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Estağfurullah. Henüz 0.00065 gelmedi
Gotcha için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gotcha ()Merhaba öncelikle kazancınız bereketli ve daim olsun, kendi adıma bende sizinle işlem açarak batıklarımı ancak toparladım cehaletimi mazur görün ilk kez 1000sats ile vadeli işlem açtım 0,00065 e, işlemi kapattınız mı siz devam mı anlayamadım
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaaslan ()Patron müsait olduğunda gala baksana spot kaça kadar tutalım
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Allah razı olsun
Mustafaaslan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()O zamanında çok soydu :)
Pdr2008 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaaslan ()Gala bende de var patron 0.103 Lost grafik çizdi çıkarım diyordum kaçtan çıkalım müsait olduğunda sende baksana
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaaslan ()Kazancın daim olsun patron hak ediş bu olsa gerek
0BeğenmedimŞikayet
Bozkırın_Tezenesi ()Gala spot Ozan hocam vermiyorum o zaman hedefi kaç onu bilmiyorum ama öylesine almıştım
0BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Dostum bereketini gör.. maşallah Allah daha çok kazandıran.. cz soy soyabildigin kadar:))
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Gala spot ise kalsın ustam. Verme onu
Bozkırın_Tezenesi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bozkırın_Tezenesi ()Maşallah yapıyorsun sporu Ozan Hocam. Ozan hocam elimde biraz GALA var bunun akıbeti nedir uzun vade turulur mu ilerisi parlak mı değilse satayım başka koin mi alayım. Saygılar
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Eyvallah kardeşim.
LostPassengerr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Bereketiyle harca abi
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()0.30 u görelim
Adanalıyık için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Adanalıyık ()Üstad doge\$ hedef neresi?
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Burdan verilir mi bekle tabiki
takiptekal27 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
takiptekal27 ()Başkan doge de bekleyelim değil mi