Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
Gezginci45 ()Hocam paseu ve digerlerini yazmisiniz paseu kactan almayi dusunuyorsunuz ben almak isterim
Denge27 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Dostomodi ()Allah ibadetlerinizin, yol yordam göstermelerinizin karşılığını ahirette kat kat versin inş. Hayırlı ramazanlar hocam
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Evet diyebiliriz Şubat tepesi aşıldığında yanında olabilirsiniz
Dostomodi için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Ben ilgilenmiyorum ama göz ucuyla bakınca Aralık'ta başlayan boğa dizilişinin devam ettiğini görüyorum
Adalet_1453 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dostomodi ()Hocam merhaba, Bntas'taki oluşuma bayrak formasyonu diyebilir miyiz? Rica etsek bir yorum yapabilir misiniz?
0BeğenmedimŞikayet
Adalet_1453 ()S. a üstad garfa faktoring yorumu alablirmiyim mümkünse
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()42.96 kırılıyor önceki tepe anlamı "albeni de"
0BeğenmedimŞikayet
Denge27 ()Gelmişken Bi turex yorumu alabilirmiyim üstad saygılar..
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Gayet güzel
0BeğenmedimŞikayet
Denge27 ()Evet üstad çıkıyorum yavaş yavaş, yeni yelkenler açıyorum zoren paseu lkmnh vangd egepo takibimde ki kağıtlar..
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()evet gayet güzel oldu kar almak isteyenler olur yarın
0BeğenmedimŞikayet
Denge27 ()Son Bi saat neler oldu neler üstad akyho :))
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()doas da sorun yok aralık'tan beri boğa dizilişi devam ediyor
formt ise ekim kasım ocaktan gelen düşüşü trendini kıramadı
kalennder için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kalennder ()Hocam bir de doas ve FORMT yorumu alsak?
1BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Koskoca düke abi demek hiç olmaz şimdi:)) elinize sağlık.