Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (27)
2BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Ben bilmiyom bu işi kişisel görüşlerde Alice yazmıştım almadim ; ) Alice 2x yapmış
Sinembas için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Sen bilirsin işini bereketli olsun hoşuma gidiyor böyle kazançlar görünce mutlu oluyorum
ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Sinem kardeşim ekmeği lost yer iftarda ekmek arası pide yapıp btc shortliyacam diye kendini yaktı lafta dinlemiyo)
Sinembas için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Allah kabul etsin :) yüklü (20 teter) btc shortladim 76 k hayırlı olsun; ) 72400 uzeri giderse vaziyet kel )
LostPassengerr için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Ekmeğimize sahip cik @ntmen_×
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Elindekini halletmeden inmez o
Çoğu altcoin de sistem aynı alim miktarı yani long short durumları ve spot alım miktarlarına göre hareket ediyorlar genelde dipte deriz daha inerler tepede artık düşer deriz daha da tepe yaparlar stop yapipn ve eldeki miktarı eritmeyin
Stop yapınca beklediğiniz seviyeye inen yada çıkan coinlerin çoğu avcı moddadir
Bildiğiniz şeyler olsada ufak bi hatırlatma
Sitede ben de dahil kimseye güvenmeyin çoğu usta sandığınız kişiler sistemi çözmüş bile değil
Bende çözemedim; ))
Çaylak61 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()10 dk kalmıs ezana ne mangalı yakacağız:)
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak61 ()Denedi yine ordan döndü geçemiyor
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak61 ()Anladım tamamdır hocam tşkler
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()2.73 tekrar denerse 3.20 bile yapar 2.43 aşağısı inerse düşüş teyidi olur
Gerisi long short oranı ve btc total inisine kalır stoplara dikkatli ol yinede her zamanki gibi yön belli değil ve değişken bi piyasa var 1 saat değil 15 dk sonrasına garanti yok
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak61 ()Kaça kadar düşer hocam emir atayım 2.2 yazdım şimdilik stop etmezse tabi
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Gel aga gel goksu da mangal da yaparız:))
LostPassengerr için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Nu. muntex kolay gelsin.
Eğer semaver yakarsan iftardan sonra çaya gelirim:)
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()2.74 yapıp inişe gecti dikkat ettiysen
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak61 ()Short açtım hocam bu şimdi uçar gider
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()btc 74 k denerse 83 e yelken açar aşağısı 69 k ve 52 ordan 48 k
Ne tarafa gider bilemem
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()oyun coını tepeden ıyı yakalamıssın dun btc yukarı vurmasaydı flokı ıle pepeyı ıyı yakalamıstım kapatmak zorunda kaldım dun
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Doge ile alakası yok shib in çakması o :)) doge el10 un filifot filosu oyun sever bi kopüş
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()tılkı degıl mınık dogeo
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Tsk ler Şimdilik şapkalı tilki wif ile meşgulüm size kolay gelsin ; )) 4 u de listemin dışında
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()pıxel 83 gırıs sort ıd soert 1.33 pepe 830 fet 263 flokı 263 bı bakıver
2BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Fet 2.73 e artıp inerse shortlanabilir 2.56 da ve artmaya uğraşıyor 1.18 den artmış zaten şimdi ne yöne işlem açarsan aç çarpma modda bence ytd olarak
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak61 ()Hocam fet short açılır mı burdan 1,97 iğne atabilir sanki
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Yazdım sanki bi bakayim
Ömerp38 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ömerp38 ()Ustad işleri acarkende yazsan belki eşlik etmek isteyen olur
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Ekmek parası çıkmış bereketli olsun
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()wıf benım kankam ayıp etmıssın fotosunu sevdım onun ama ılerde ıyı ısler yapcak wıf