Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0726 04:38:13
EUR 36.8857 04:38:13
USD 34.3654 04:38:13
ALTIN ONS $2677.6250 04:38:13

Grafiği gönderen: mevlutefe

Yorumlar (19)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

altin_takipçisi ()

Oda dogru .. ozaman ne diyeceğiz RABBIM bizi ıslah etsin

Kzılhafiye1 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Doğru ancak yinede doğruyu es geçip rahat durmayıp yine yanlışın peşinden koşuyoruz :)

altin_takipçisi için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

altin_takipçisi ()

Yuzde yuz dogru

0BeğenmedimŞikayet

mevlutefe ()

Aynen öyle birde sosyal hayatı öldürüyor wc ye bile telefonla gidiyorsun spotta açıp bakmıyorum bile

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Kendi nefsimde dahil kimseye tavsiye etmem vadeliyi kardeşim en güzeli tamamen uzak durmak çünkü risk oranı %100 ne gereği var al spotta malı sıfırlasada elinde ki miktar belli ama vadelide üç saniyede varını yoğunu kaybetme gibi bir durum söz konusu

mevlutefe için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

mevlutefe ()

Doğru söylüyorsun

Çaylak61 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

mevlutefe ()

Bundan sonra 2 x 10 dolar ile eğitim yapacam dediğini de deneyeceğim

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Aynen ince ince kuralları var belirttiğim gibi işlemd2n önce hem şhort hemde long adet ne veriliyor onu bir dene olayı anlıyacaksın

0BeğenmedimŞikayet

Çaylak61 ()

Zaten kazanmışsan şansadır o ben de hep şansa kazandım sonra tüm kasayı liq ettim 8k dolar çöp oldu

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Düşerken almışsındır evet ama sistem henüz onu düşüş olarak kabullenmemiştir

0BeğenmedimŞikayet

mevlutefe ()

Bilmeyen bu işe girmemeli ben şansa kazandım diyelim tersi de olabilir önce 2x ile eğitimi tamamlayacak sin küçük parayla sonra bunu iyi anladım

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Daha önceki pozisyonda sen düşerken lon girmiştin ondan sebep long oranı yüksek oöduğu için sana birebir verir sen düşerken sende iniş pozisyonu yani şhort girersen bu oran düşüktür kaldıraç kaç olursa olsun bir dahaki yeni bir işlem açıcağın zaman aynı meblağı hem şhort hemde long dene işlem açmadan dikkat et sana longta kaç adet veriyor şhortta kaç adet veriyor ona dikkat et

0BeğenmedimŞikayet

mevlutefe ()

Düşerken aldım zaten :) 38.88

0BeğenmedimŞikayet

mevlutefe ()

Ben direk 30x açtım işlem yapmadım lakin müşteri hizmetleri doğru dedi hesaplama bu şekil

Pdr2008 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Pdr2008 ()

Başkan şimdi marjini diyelim 10x actin ve 144 avax aldın. Sonra işlem yapmadan kaldiraci artirirsan bile bı daha indirme şansın yok. Eğer yanlışlıkla 30x yapmissan öyle görünür. Ondanxsonra ekleyecegin her dolar 30x e göre işlenir.

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Burada bir sorun yok kardeşim açama anlaşılan sen long ve şhort değerlerini kontrol etmemişsin bak yeşilde longda 5 tane veriyor şhortta 161 değer veriyor yani s3n piyasa yukarı giderken ters işlem açarsan birebir veriyor yani sana diyorki rüzgarın tersine işlem esanasında yüksek limit veriyor düşerken alım çıkarken satım kuralı

0BeğenmedimŞikayet

mevlutefe ()

Veya yüzde 96

0BeğenmedimŞikayet

mevlutefe ()

Yüzdelik kısım fazla gösteriyor ama yüzde yüz uzeri

Pdr2008 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Pdr2008 ()

Bunda bı yanlislik yok senin 144 adet avaxin var bir dolar çıktığında 144 dolar artar. Senin marjine göre 1.3 dolar civarı çıkmış 144 ile çarpınca 185 dolar kar görünüyor...

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum