Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
1BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Eyvallah teşekkür ederim değerli arkadaşım.
gökyüzümavisi için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
gökyüzümavisi ()Paylaşımlar için teşekkürler dostum.
VforVendetta• için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
NEO_34 ()Ben aldım diye yükselmiyor kerata
etacarter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Aynen belli olmuyor. Hayırlısı diyelim.
1BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Nasip dost tam ayı onla çöktü bakalım
Boğa onla gelmeli ytd.
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Bakalım artık , göstergeler yavaş yavaş toparlıyor. Bende de var bir miktar lunc, luna, ustc ama başkaları da var.
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Lunc yürürse boğa geldiğine inanırım altlarda ytd
2BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Grafikler toparlamaya başladı. Altların dominansı artışa geçti. Bakalım bizleri süreçte neler bekliyor.
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Bakalım artık. Ama bence şayet formasyon çalışırsa çoğuna pozitif etki eder.
LostPassengerr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Yani ister bir coin ister bir sürü coin olsun other d. Toplamı aldıgı icin para akısı olan coinler yani pumplayan coinler bile bu yüzdesel rakam ulaştırabilir tabloyu.
@HeXagon©
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Evet etkiliyor , ama bu kapsamda bir others. d. artışı için paranın altlara kayması gerekli. Kısa soluklu pumpları zaten bu süreçte de gördük , bize trend oluşacak şekilde artış gerekli.
1BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Yalnız bir puf nkta var. Anlık pumplayan coinlere giren para bile other d. Yuzdesini artırmaya yetebilir. Bir sürü para giriyor sonucta. Doğru mu @VforVendetta•
HeXagon© için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HeXagon© ()Other D. Konusu kafamı karıştırdı, tobo çalışırsa eğer altlar btc düşsede gidebilir gibi.
Ama bekleyelim biraz, bende 46/47 ye retest bekliyorum.
İzliyelim biraz.
Teşekkür ederim
2BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Selamlar.
0,25 döngüsel bir rakam. Geçerse düşünebilirsiniz.
Şöyle ki yalnız ;
Btc de 50600 kırılırsa 46xxx lara kadar gelebilir.
HeXagon© için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HeXagon© ()Doğu selam
Önerebileceğin bir coin var mı ?
Cfx düşünüyorum ne dersin.
Agixi sattım yerine bunu alayım diyorum
1BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Eyvallah değerli arkadaşım üstteki zaten standart bir kalıp neredeyse aynısı , paylaşmaya değer gördüm.
2BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Emeğinize sağlık. İşte tobo bu :) retest yapar ve gider inş da kazanır herkes…