Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (27)
0BeğenmedimŞikayet
Ipek15 ()Tesekkur ederim ustam yararli bilgilerin icin iyiki varsin
kompedan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kaya_lee ()Est abi. Niyetler iyi olsun yeter ki. Abi peki lina ve vgx için grafik var mi? Onlar çok bekletti maalesef
-1BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Senin gibi güzel kardeşlerim için burdayım zaten. Allah sizden razı olsun. Yoksa burası bildiğin oyun parkı:)
kaya_lee için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kaya_lee ()Teşekkür ederim ozan abi. Şimdiye kadar yaptıkların için de Allah razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Ben aldığım gün 60.000 adet için stake ettiğimi söylemiştim. Bunu satmak pek akıl işi değil düşüşlerde bile çok sağlam duruyor
Bozkırın_Tezenesi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Bazen izin vermiyorlar maalesef
Pdr2008 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Önce 1 usd Nisan sonuna kadar 3 USD bekliyorum glmr de bunu daha önce de yazmıştım
kaya_lee için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Bakın glmr polkadot ekosisteminde bir coin. btc 23500 den 51000 e geldi Dot da bir hakaret gördünüz mü? Dydx de kendi borsası olan bir coin BTC düşerken dydx nasıl gidiyor ise ben düşüşte Dot ekosistemi coinlerinde ters kolerasyon bekliyorum. Yani bu benim ön görüm benim düşüncem
Ipek15 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kaya_lee ()Abi selamlar. İyisindir umarım. İlk hedef kaç olur sence? 1-1.2 arası demiştin bir ara.
0BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Hade insllah dostum.. teşekkürler. Bu arada dym için 7 den emir girmsitim sen 6.95 se belki tekrar uğrar sonra çıkar diye gelmedi uçtu gitti..
0BeğenmedimŞikayet
Bozkırın_Tezenesi ()Ozan Hocam bu GLMR yi düşüşlerde bile satmayacağız değil mi 18 gelene kadar
0BeğenmedimŞikayet
Ipek15 ()Ustam peki buyuk duşusde glmr de dusmezmi o zaman alim firsati vermez mi
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Glmr de haftalık kocaman bir tobo var :) ben daha ara düzeltme alım fırsatı falan beklemiyorum onda
0BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Glmr dostum :)
0BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Arkadaş düşecek falan demedi kardeşim iskembeden sallama. Herkese kazandırdı başta bana olmak üzere. Sen ne diyorsun peki yükselecek mi düşecek mi burdan seni de görelim..
TarikAbi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ipek15 ()Ustam dym yeni islem actin mi
0BeğenmedimŞikayet
Final__Belli ()Öneriniz üzere bende glmr almıştım sizin hedeflere kadar sabredebilecekmiyim bilemiyorum sizi sessizce takip eden çok kişi var üstadım onlar adınada size teşekkür ediyorum
0BeğenmedimŞikayet
Engn_ ()Glmr iyi yerden almışsınız nakit olsa alırdım o zaman kazancınız bol olsun
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Ben onu 0.16 da verdim 18 usd hedef ile
Ipek15 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ipek15 ()Valla ustam su aldiklarimizi satinca senin dedigin gibi yapacagim glmr alip bekleyecegim en guzeli kafamiz rahat olur
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Hangisi kardeşim
2BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Dostum ara yükseliş olmayacak mi vadeliden girdim gına getirdi. :) ilk tepesi neresi olur..
1BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Ben her coini al sat yaparım zamanı gelene kadar tutarım ancak GLMR boğa zrivesinde elimde olacak tek coin
Engn_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Engn_ ()Elinizdeki coinleri satcakmisiniz
1BeğenmedimŞikayet
kompedan ()A. s ustam. Sadece tedbiri elden bırakmamak lazım.
Bozkırın_Tezenesi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bozkırın_Tezenesi ()Selam Ozan Hocam. Değerli yorumlarınız için teşekkürler. eline sağlık sizin bu yorumlarınız biz acemiler için en azından yol gösterici oluyor hiç bilinmedik bir piyasada ışık oluyorsunuz tekrar teşekkürler.