Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Biyere gidemez
İyi "bakmıyorsunuzdur"
holays_2 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ruşenn1221 ()Asrın profile tıklayın grafik lerde var
holays_2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
holays_2 ()Prkab grafiğinizi bulamıyorum hocam
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ibzt ()Tmsn deki yorumunuz nedir hocam 125 gecemiyor
1BeğenmedimŞikayet
htc54 ()Yok hocam taş değilde sanki bir devenin kafasına gelmiş, orayı da tamamlayıp yukarı gibi? Kızmayın lütfen!
0BeğenmedimŞikayet
R_R_Denktaş ()Estafurullah :) ben aldim mesaji abi..
4BeğenmedimŞikayet
ASRN ()taş'a diyeceğim soğuk bir espiri olacak
R_R_Denktaş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
R_R_Denktaş ()Abi Ditas neye takildi?
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()"dapgm" önündeki engel (koma kalın ve güçlü) fiyatlar zorda olsa içerde ilerleyişini sürdürüyor
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()"dapgm" önündeki kalın olan bulut direncin güçlü olduğunu gösterir koma içerisinde ilerleyiş devam ediyor alt zaman diliminde yapıyı gösterdim
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()69.30 lara
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()biraz daha geriden bakın "baktığınızda" bir devam modelinin tamamlanmaya gittiğini göreceksiniz
deniz88 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Hocam konka 0,618 fibo üzeri eğer doğru çekmiş isem @Beyefendi42
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()"dapgm" 33.66 da direnç var sonraki seviye 39.42 de 48.28 de
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()O kadar uyardım ama (burası dışında) önüme daha yenilerde beter bir portföy düştü.. stop olmanın adı çıkmış :( benim defalarca işime yaramıştır ama demek ki bunu iyi anlatamamışım.
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()işaret levhalarına uyalım uymayanları uyaralım
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()"trend nedir"? kavrayamamış yada kavramak istemeyenlere hiçbir "analiz" yarar sağlayamaz!
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Dönüş yeri tam da price action a göre oldu.
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()yıllardır trend takibi ile nasıl ve nezaman mallanılır ve nezaman nakite geçilir anlatırım ama şu yağlı kuyrukları yakalayabilen "tutabilien" olmaz neden? kar'ın üstüne oturmakta "sabır" gösteremediğimiz için @calculator
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Al sinyali.. İlk işaret mi o? Şimdi sırada 50 ema var herhalde.