Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
Boyka35 ()Sana söz bu piyasa abd ve irn muhabetini ciddiye dahi almıyor. Çünkü it dalaşı olduğunu herkes biliyor. Yinede bakalım hayırlısı artık.21.45 ons iyidir gelirse fullerim.
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Irn meselesi biraz etkiliyor, flstnle ilgili güzel haber gelebilir bu hafta. Onslar ABD'deki bu reel faize göre olması gerekenin üzerinde.
Boyka35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Ben 19 dan beri aliyorum nasip ytd (:
0BeğenmedimŞikayet
Boyka35 ()burdan malmı alınır eta kardeş daha vaktimiz var merak etme Tdi verisini görmek istiyorum
etacarter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Almadın mı halen boykacım
-1BeğenmedimŞikayet
Boyka35 ()Bence orta doğuya o kadar kulak asmazlar dostum bu günden başlarlar ons satışına mart indirim muhabeti bitti piyasalar gerekeni yapar. Bu arada mihvalde 26 bekleyen bi turizmci vardı thü thü diyen. Dün bi gaza gelip ebgelli listesi paylasmıstı
-1BeğenmedimŞikayet
benkaa ()Hocam merhaba borsada sizinle birlikte sarky ve ereğli almıştım son durumları hakkında bir yorumunuz olur mu acaba?
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Kaçırdın mı gene alım firsatini !
Neyse 30 dan alırsın sabr et ytd
Issizadam63 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Düşüş için Ortadoğunun sakinleşmesi lazım. Acele etmeyin.
Issizadam63 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Issizadam63 ()21.80 ler tekrar gelirmi hocam
4BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()1 saat sonra düşürdüler.
Efelik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efelik ()Hocam yine harikalar yaratiyosun. Saygilar.
0BeğenmedimŞikayet
Kaya4848 ()Bist te etkisi ne olur diyecektim... yazım yanlışı olmuş
0BeğenmedimŞikayet
Kaya4848 ()Bist e etkisi olurmuş hocam ne dersiniz...
0BeğenmedimŞikayet
Issizadam63 ()Sahin konusuyosa dusecek demekki hocam
4BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Bu metin düşürür. Açıklamada yumuşak bir şey söylemezse tabii. 1 saat daha beklerler pozisyon açmak için.
Fatihlll için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Boyka35 ()evet bende okudum o yüzden tdi verisine kadar düşüş ön gördüm. Toplantı sonrasıda sert açıklamalar gelirse ortalık yangın yeri olur.
0BeğenmedimŞikayet
Jungheinrich ()1 ayda daha bu seviyede sürünmeye devam yani
0BeğenmedimŞikayet
Fatihlll ()Durum ne olur hocam bu sonuca göre ons icin