Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
Emre_bey_ ()mask tam shortluk baskan
Açik_kahve için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Unfi indiği yerde yakın takibimde pump yapmaz o ben aldıkça; ) beni iyi tanır)
1BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()Longladim ya abi:)hee kapattim sona, yemediydi:)
ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()9 da longlasam mi didiydin sankim 2 ye kadar inse longa alirim 3 er beşer teter emir atarım boş bırakınca lig eder bi kalkisma yaparsa boş kalmasın:)
1BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()Yine mi unfi abii:)bakalım da 636 Altın a sarkinca girmedim ona
ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Kapat kapat çok yazmasın:) bereketli ola unfi dakipte indiği yerden longa gelir belli olmaz süre sıkıntısı yok yetede:)
0BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()O zaman keyfine bak usta :)
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Olaaa ne kapatan hergun kar artiyor:)
0BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()Yüzde 25 duruyo zaten:)
Pdr2008 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()Öle değil o yaa, roe 220 de mi ne yüzde 75 çıktım , kalan bu
Riskli07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Abi yarısını kapat bare:)
0BeğenmedimŞikayet
Riskli07 ()Ahh usta bize de nasip olsa keşke 1 tane çok değil 1 tanecik