Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()Tesekkürler cevap icin. Bugün 23.30'de bir miktar daha dolar a gectim. Bugün ABD kapaliymis, onun icin yükselis beklemedim.
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Merhaba. 23.3 usd bugün de sıkıntı çıkardı. Normalde yukarı gitmesi gerekirdi. Geçen hafta da bir onceki tepeye takıldı. Yani 23.51 usd gibi. Baskıyı daha dar alan düşürdüler. Düşen tepe ve dip yapiyor şu an. 23.51 usd hacimli gecilirse görüntü olumlu yönde bozulur. Öbür türlü içinde bulunduğu yatay hattan düşüş teyidi aldı durumu oluşur ki bu da tekrar 22.5 usd ve aşağısı demek olur. Ben bir miktar çıktım. Pek iyi yerden sayılmasa da kâr vardı. Hala elimde gümüş az da olsa var. Yükseliş tarafı için. En fazla 24.2 minimum 23.8 usdden satmak için. Geçen haftalık kapanış mumu da doji yani bir trend dönüşü olabileceği yönünde idi. Bakalım artık.
Cihanara için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()AB bölgesinde sanayi verileri gitgide kötülesiyor, bu euro nun deger kaybetmesi demek cünkü faiz indirilmesi icin özellikle bankacilik sektörünün lobisi cok güclü, adamlar bu faizlerle kimseye kredi veremiyorlar. Enflasyon resesyon sebebiyle az daha düserse EU faiz indirimine baslar. 1.08-9 parite makul gözüküyor. Gümüs alirken parite 1.11 oldugu icin ordan %1.5 karim oldu. Genel olarak bu sene artik euroyla al- sat yapmayacagim. Durduk yere zarar yazabilir
TR42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()Merhabalar üstad, 23.50$'i görünce bir baska bankada terste kalan parcalar vardi, onlari hallettik, euro ile almistim ama dolar a parite yaptik. Bu altta yazdigim alimlarim haric, 22.83-22.95 alimlarim da mevcut, toplam gümüs 99kg. 23.50'de bunlardan hic cikmadim, 23.30 geri dönebilir ihtimali sebebiyle degmez diye düsündüm lakin 23.20, haftalik 23.30'un altinda kapatti. Pazar gecesi acilista muhtemelen yine 23.30 üstüne atacak, 23.40-50 gelirse bu 100kg dan biraz azaltmak mi daha mantikli yoksa 23.80 deneyebilir mi teknige göre? Yaklasik 60k $ elde kaldi. Aktuell %60 ons, %40 dolardayim, normalde euro ile al- sat yapiyordum fakat paritenin 1.10 üzerine yerlesecegini pek düsünmüyorum, AB bölgesi icler acisi. Degerlendirirsen sevinirim.
0BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()Eyvallah, tesekkür ederim, cok aciklayaci olmus. Bilgilerinden istifade ediyoruz, yoruyoruz seni, hakkini helal et
0BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()Bilemiyorum kardes. Bu verilere ragmen bu gümüs buralardaysa fazla karamsar olmamak gerekir
Peace35_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Peace35_ ()22.80 i geçermi bugün acaba?
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Bereketli olsun. Stoch rsi günlükte yeni dip yaptı diyebiliriz. Gosterge tabanda. Ancak tabanda ne kadar kalıp sonra kuzeye döner bilemiyorum. Birkaç gün belki. Onceki örneklerde gördük stoch rsi dip yapsa bile fiyatlar hemen yukarı gitmiyor. Bir süre fiyatlari aşağıya çekmeye devam edip göstergeyi de dipte tutabiliyorlar. Ben buralardan alımların da uzmeyecegini düşünüyorum. Yukarıya iyi kötü gitmesi gerek. 22 usd nin kıyısına getirip yukarı gitmesi olası. Gümüş onsta tablo olumsuza döndü maalesef. Haftalikta dip yaptırmak isterlerse günlükte tepeye ulaşınca gumusu satmak gerek beklemeden. Yani ileriki günlerde diyelim ki 23.5 gibi satış yapip bir sure alım için beklemek gerekebilir.
0BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()Iyi aksamlar üstad, eline saglik. Bugün 22.65$ 22.48$ kademe alimlarim oldu, son kademeyi 22-20$ arasi yüklü bir alim düsünüyorum, bir 40kg daha ekleyecek bütcem var. 22.20$ gelme ihtimali ne kadar sence?