Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
2BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Beklenti Altın da gelirse işsizlik 3.8% ve üzeri gelirse 2.080 bölgesini yukarı yönlü kırabilir aksi olursa aşağıda 2.030 bölgesini kırarsa sıkıntılı durum oluşur haftaya perşembe Abd enflasyon verileri var kritik 7 gün bizleri bekliyor kıymetli kardeşim
Cihanara için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Sayfaya düşüyor ama genelde yüklenmesi 1-2 gün sürüyor o yüzden bazen nadirde olsa ilk attığımda açılıyor genelde bir kac gün sonra izlenebiliyor rica ediyorum bereketli bol kazançlar dilerim
TR42 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()Olcay bey yarin tdi 160k gibi gelirse onslarda yukariya sert bir hareket olur mu sizce?
Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
TR42 ()Olcay bey çoğu zaman açılmıyor videolar ama sonradan bazen bakabiliyorum. Emeğine sağlık olsun hayırlı geceler…
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Biraz video izleyin kafanız dağılsın sevgili dostlar baktım çalışıyor yarın 16.30 sonrası kapıyı açan Altın anahtar stratejimize dikkat edelim
0BeğenmedimŞikayet
Bozreiss_ ()Emeğinize sağlık olcay bey
1BeğenmedimŞikayet
TR42 ()Eyvallah Olcay bey çok teşekkür ederim Allah sendende razı olsun inşallah. Görüşmek üzere Allah'a emanet ol.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()En guzel tarafı da ezbere is yapmiyorsunuz ve uzerine koyarak gidiyorsunuz. Analiz yaptiğini dusunenlerin coğu yerinde sayiyor ve manipulasyoncular da ayni analizleri bildikleri icin av oluyorlar.
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Evet hocam verim alıyorum oldukça faydalı oluyor temel ve tekniği harmanlıyorum yol haritamı bu şekilde belirliyorum diğer konuda benim yayınlarda bahsettiğim kapıyı açan Altın anahtar stratejisi önemli verilerde yolumu bulmamı sağlıyor ilk tetikleme aşağı olursa ons olumlu yukarı olursa onslarda biraz satış şeklinde takip ediyorum %65 başarı oranına sahip dediğim gibi tıkandığım noktalarda kullanıyorum tabi ytd olmadan belirteyim
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Çok teşekkür ederim Allah razı olsun kıymetli kardeşim güzel görüşünüz için minnettarım
1BeğenmedimŞikayet
TR42 ()Aynen abi kendisini uzun zamandır tanıyorum faydalı bilgiler veriyor bu bir yana ayrıca kişilik olarakta senin gibi değer verdiğim saygılı ve mütevazi bir insandır. Özellikle temel veri analizleri ile sayfada çok emeği var sağolsun varolsun. Çıkmıştım ancak yorumuna cevap vermeden geçemedim piyasalar açıldığı zaman görüşürüz inşallah abi. Tekrar hayırlı geceler diliyorum sana.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bilmukabele kardesım sen de Allah a emanet ol
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Olcay bey ciddi calismalar yapiyor ve yakaladiği ince noktalari paylasiyor genellikle verilerle de oynayıp manipulasyon araci olarak kullandiklari icin genelde aynen dediginiz gibi oluyor. Freni patlamis araci yavaslatmaya ve insanlari aldatmaya soymaya calisiyorlar ama hic analiz bilgisi olmayan biri bile uzan vade bakinca tabloyu net gorebiliyor kaybetme riski sifir tabi aklinı az da olsa kullanan icin
1BeğenmedimŞikayet
TR42 ()Öyle bir şey hatırlıyorum ama kimin dediğini hatırlamıyorum abi. Ama bu doğru bir tesbit aynı şekilde yukarıya olduğu zamanda sonrasında geri salıyor bu durumu takip ettim bir kaç defa aynısı oldu. Kim faydalı bir yorum yapıyor ve burada emek harcıyorsa şahsen kişilik olarak sevdiğim veya sevmediğim kim olursa olsun takdir etmişimdir. Bu 2 şeyi bir birinden ayrı tutarım. Kim emek veriyorsa saygım vardır. Bizi iyi tanırsın Reşat abim. Allah'a emanet ol kendine iyi bak hayırlı geceler…
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Ben daha once de acşım hatta cogunu da dinledim. Bir de daha once paylasmısti ilk anda tetikleme aşağı olursa sonrasinda yukari donebiliyor demisti iyi takip edilirse ise yarar bir tesbit.
2BeğenmedimŞikayet
TR42 ()Abi bende açılmıyor biraz zaman geçince sonradan açılıyor genelde böyle oluyor bakalım buda öyle olur herhalde.
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Cok ilginc bende su anda da açılıyor her acan olcay beye bir like bakalim kac kisi acti. @Invincible_lion kullandığınız indikatörlerden verim alabildiniz mi ? Uzun suredir çok yönlü takiptesiniz. Temel analiziniz de faydalı olur diye dusunuyorum artik tabir caizse dananın kuyrugu gorundu bakalim bu sene kopacakmı yoksa ilerleyen senelerde kuyruk muyruk bitakmayip buyuk patlama mi yapacak ben bu sene kopmasa da yukaridaki ignelerden bir veya okisini daha kirabilecegini duşunuyorum ytd.
1BeğenmedimŞikayet
TR42 ()Olcay bey bende henüz açılmadı video ancak emeğinize sağlık olsun iyi çalışmalar dilerim size.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Ben denedim acıliyor bilmukabele