Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Trb iyi uçuşlar mutlu yıllar:)
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()0.94 stoplu biraz bıraktım zaten az miktar vardi yazılan hedefe birebir gelmeyebilir hatta oralara 1.20 ye gelirse daha da yukari 1.5 ve uzeri olabilir stop aşağısı yapmadıkça matic iyi şimdilik
Adanalıyık için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Adanalıyık ()Üstad matic sattınızmı, yoksa 1.20 hedef geçerlimi
ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gürbüz_Sarıkaya ()Peopleyi kaça gelince elden cikartacaksin ben 0.014 longdayim kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Emre_bey_ ()tmm abi msj alindi
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Engin9.5 u da al gel ; ) kayfeci tel örgüden atlayıp geldi :))
Emre_bey_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Emre_bey_ ()biz goremiyoz o hustadlari :) arka bahceye gelelim bali
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Roketci idolum gelmeyebilir gelince adamı rahat bırakmıyorlarki hustad dolu sayfa :) bu arada People lig edecekti short poza geçtim 3 teter de olsa yedirmem :) btc tekrar 41500 e inerse yine altlarda kıyım olabilir biraz daha izleme moda gecicem
1BeğenmedimŞikayet
Emre_bey_ ()roketci ne zaman geliyor abu
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Arada lig olan da oluyo bazen az diye stop koymuyorum fırsatı kaçırmıyorlar örneğin trb 52 de short aldim 180 lere çıktı 220 ihtimali ile longladim
Matic ve audio dikkatimi çekti bu gün People da epeydir uykuda belki artar 0.0135 lig yerine gelirse eklerim biraz oraya kadar 2 stop koydum patlatıp artar belki
1BeğenmedimŞikayet
Emre_bey_ ()maşallahin var abi 3 5 derken cogalip gidiyor abi
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Eyvallah emre a slm üçer beşer teter devam :)
1BeğenmedimŞikayet
Emre_bey_ ()bereketini gor abi selam soyle roketciye