Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
1BeğenmedimŞikayet
kalbi_Allah ()Hayırlı sabahlar İnşallah iyi bir alım yeri yakalar kademe yaparim
HÜMANİST_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()Allah 1 ini 1000 etsin arkadaşım ve gözü olanın da gözü çıksın vesselam
23, xx lerde en önemli alım yeri 23,40 tır ve 23, xx lerde mümkünse sadece 2 kademe alınmalıdır.
Bu minvalde 23,60 ve üzerinden 1 kademe alıp almamak tamamen size aittir
Tamamen hayal ürünüdür
kalbi_Allah için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kalbi_Allah ()Alim yönünde bekliyorum ben şu an alıp almamakta kararsizim bende elime nakit 200 bin gecti
3BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()Gümüş tl 21, xx ler gelirse şayet fulleyebilirsiniz arkadaşım. 20 ler 19 lar diyenler olur kulak asmayın. Bu dediğim ons ayağı sebebiyle böyledir ve tabiki tamamen hayal ürünüdür
Yolcuadam için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yolcuadam ()Evet hocam şuan dediğiniz gibi aşağıya doğru bir hareketlilik var umarım daha aşağı gelir değerlendirmeniz için teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Yolcuadam ()Dost parça halinde aliyorum ama almışken dipten almak daha kazançlı olur onun için 21. xx gelirse daha dolu gireriz :)
etacarter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yesmar_yesmar ()Bilmiyorum
Cihanara için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yesmar_yesmar ()Tamam abi teşekkür ediyorum
1BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()Bereketli olur inşallah arkadaşım. Unutmayın 23, xx lerden maksimum 2 kademe alınır. 23, xx ler sabun gibidir ve 22, xx lere kaydırır onsu. 22, xx ler minimum yüzde 80 alım yeridir. Hatta fulleyebilirsiniz çünkü 25,90 tepenin dibi 22,51 ile bitmediyse dahi 21,82 nin aşağısına düşmez diye bir hayalim var. Thü
Yesmar_yesmar için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yesmar_yesmar ()23.40 dan bir bukle alırız
6BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()Sanırım 21, xx ten kastınız gümüş tl.
Gümüş ons 23,40 gelebilirim diyor ve bu minvalde 21,89 tl gümüş için ilk kademe alım yeri olacaktır.
Gümüş ons 24,20 Altın da duruyor ve gümüş tl alımı için ons 23,40 iken ve 22,90 iken tl bazlı alım yapılabilir
Tamamen hayal ürünüdür
Yolcuadam için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yolcuadam ()Merhaba hocam burası alım yeri olabilirmi sabahtan beri takip ediyorum 21. xx inmedi hiç