Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()öyle düşünmeyin yanılırsınız 2021-2022 arasında bera 1 sene bekletti dipte en doğru olanı düşerken almak değildir düşerken ortalama düşürmek değildir mayıs hareketlerini hatırlayın kademeleri yükselirken yaptık teyitlerini aradık ortalamarrın üstüne çıkmasını koma ardına düşmelerini değil mi bu daha sağlıklıdır
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Bunu daha iyi anlamaya çalışayım.. benim demek istediğim şu; bera da başa baş durumdayım. Ortalama 12,41..10 liraya kadar düşmesiyle de baş edebilirim. Oraya da tutunamazsa , ben yine başa baş durumda olacağımdan (bunu sağlayabilirim) en kötü ihtimalle kafa kafaya noktasından parça veya full satış yaparım. Çok zaman kaybetmiş olmuycam.. çok mu yanlış?
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()ters piramit düşüşün sonlarına doğru yapılacak bir alım strjsi
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Böyle düşündüğünüzü de biliyorum, itibar da ediyorum.. fakat bazen bilinçli olarak kademeli/ piramit falan..?
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()yükselişin başlangıcı olup olmadığının teyidlerini arayacaz düşüşn yarısını 50 günlüğün üstünü ve koma ardını vs şimdilik tepki olarak sayacaz
06pecenekli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()trendleri aşağı olanlar satın alma fırsatı değildir bu satış fırsatıdır "unutmayalım"
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Bildiğimi umuyorum.. uzun süre terste kalmamak vb, bunlara cidden özeniyorum.. grafikler analizler dışındaki mesajlarınızı da rehber aldım - aklıma yatıyor çünkü, makul geliyor.
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()kurallara uyalım hisseleri taşırken gösterdiğimiz sabrı alım yaparkende gösterelim risk almak ile risk yaratmak arasındaki farkı biliyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Onu kabul ettim gitti zaten..9,90 / 10 liraya kadar inmesini göze aldım. Pek onayladığınız bir şey değil galiba ama bazılarını aşağıya doğru topluyorum ben ve bunu kendimi zora sokmamaya dikkat ederek yapıyorum.. valla hepsinde değil..
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()önce şunu kabullenelim mayısta başlayan hareket sonlandı hisse ayıların kontrolüne girdi 11.85 de yıllık pivotu var 4h ta bir pu var tepkisini yapıyor
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Üst yorum @ASRN hocam, hiç bir acelesi yok, müsait olduğunuz zaman. Yanlış veya yanlışlar varsa hangileri acaba?