Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (24)
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Mrb hocam bn 22.70 den aldım ful gumusteyim tekrr dusermi burdan satıp alttan alabilirmiyim daha uyguna
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()banka uygulamasında limit 5 işlem fakat ben limiti doldurunca normal tarayıcı üzerinden tekrar banka hesabımı açtığımda ordan tekrar al sat yapınca engel çıkarmıyor. ordan al sat devam edebiliyorum. sen de bir dene.
0BeğenmedimŞikayet
Peace35_ ()Kaptiririz abi.. daha çok kaptiririz:(
0BeğenmedimŞikayet
Karayel12 ()Hocam grafikte tam noktayı bulsanız bile genelde o rakamdan yakalamak zor oluyor. Bankalar makaslar saatler yuzunden. Bu sebeple dibe yakın olan bi yerden alıp beklemek gerekiyor. 15 20 cent yüzünden 1 1.5 dolar an oluyoruz
0BeğenmedimŞikayet
asfar ()haklısın hocam hangi bankadan işlem yapacaksın hocam mahsuru yoksa sorayım tşk.
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Evet ancak FED saatinde ne olacağı da belli değildi. İşleme kapalıyken ters bir durum olsaydı satamayacaktık saat 18:00 sonrası. Ben o bankada fazla bir şey bırakmadım. 2 kez şikayet mesajı attım. Böyle çok müşteri kaybederler. Gerçi bono faiz vs için kullananlar da var onlar devam eder. Fakat döviz bazlı işlem yapanlar bu marj ile fazla durmaz. Kuveytten bile kötü olmak nedir yani.
asfar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()ABD de neler varda bizde yok maalesef. Yabancı kaynakları ve yatırımcıları takip ediyorum adamlar makas olayı da yok korkunç kazançlar elde edebiliyor trade işinden. Biz burada bankalara yönetimin eliyle vergi makas diye dolar kaptırıyoruz habire.
Peace35_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Evet bundan sonrası için öyle görünüyor. Dün mesela dibe yakın olduğumuzu biliyordum. Bir ihtimal 22.11 test edilir mi diye bekledim. 22.65 usd dönüş olacak gibiydi. Akabinde iyi bir yükseliş alacağımız da belliydi. Oralardan alıp 1.6 usd yükselmiş onstan 30 cent feragat edip 1.3 usd kar alabilirdik şu şartlarda. Al sat işi iyiydi anlık güzel kazanç getiriyordu ne diyelim.
Karayel12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Peace35_ ()Amwrikada bankalar bunu yapamiyor.. Çunku yaptiklari an tepki aliyorlar toplu.
0BeğenmedimŞikayet
asfar ()hocam dün güzel rakam gelmişti gümüş fon da 136,400 sanırım gördüm bugün ki rakama baktım 143,10 lar güzel kaar vermiş alamadık tabi ( bu arada malum bankayı aradım hesabımı kapatacağımı söyledim marj dan dolayı çok şikayet aldıklarını söyledi ama devam ediyor halen ytd
1BeğenmedimŞikayet
Karayel12 ()Hocam bu bankaların oyunlari sebebi ile günlük al satlar değilde 1.5 2 dolar lık hareketler ile haftalık yuklu olarak al sat yapmak daha mantıklı gibi
0BeğenmedimŞikayet
Peace35_ ()Abi sorma:(
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Çok şükür. Bankaların oyunlarına karşı strateji geliştirmeye çalışıyoruz.
Peace35_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Peace35_ ()Usta saygilar nasilsin?
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()4sdeki şişkinliği almak isterse gelir 23.8x seviyesi yine. 24.22 gibi ufak bir geri cekilme olur diye düşündüm. 24.16 usd ye kadar yükselmiş. Bakalım gelirse bir miktar daha geceriz gumuse.
Limon353574 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Limon353574 ()Makasım müsayit 23.90 gibi ben bir deneme yapcam
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Baska care yok. Bir miktar gecis yaptım. dolar aldim. 23.8 usd yine kontrol ederse gumuse geçerim. 24.62 usdde satma hedefli. 4s gösterge tepede ufak bir geri cekilme sonrasi tekrar yukarılara gidebilir. 16.15 ecb faiz kararı var. Abd açılışı ile dünkü Fed kararlarının net etkisini görebiliriz. Asya ve Avrupa tarafı düne alıcılı tepki verdi. Geçtiğim yerde 11 cent sonrasi kâr. Ancak malum günde 5 işlem sınırı var. Her yer birbirinden beter açıkçası. Dünkü gibi dipten yakalanacak ki rahat al sat yapılsın. Bu hamleyi keşke dün yapsaydım. Nkolayda fazla bir şey bırakmadım. Kalan gumusle oradan kâr alıp oradan tamamen çıkarım.
0BeğenmedimŞikayet
asfar ()bende kuveyte güvenmiyorum hocam senin gibi bende fon alımına bakıyorum ama henüz karar veremedim hayırlısı hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Kuveytte hala hesabım var. Orada 15 cent ve üzeri kar sanırım. Ancak orası da güvenimi sarsmıştı. Yine oyun çeviri p çevirmeyeceklerinin garantisi yok. Fon alayım desem makas yok ama 18:00 dan sonra işlem de yok. Dün akşam FED öncesi alım yapamazdık ya da FED sonrası dün alım yaptım alım yapamazdı. Sabaha da gördük en düşük 23,8 usd görüldü. Mecbur ancak oradan alabilirdik. Ons kopuyor şu an. Alım yapayım dedim Nkolay hemen parite yi değiştirdi. 23.8 olduğunda alsaydım şu an kar yazacaktı.
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Evet ilk dalga için uzun çizerken de içime sinmedi o kısım. Ancak 26 usd üzeri hareketler ile 5. Dalga içerisinde olduğumuza inanabilirim. 25.92 gelmeden de yazmıştım. 26 usd ve üzeri 5. Dalga olur ve iyi yükseliş gelir diye. Zaten o durumda gümüş onsta 28 ve belki 30 usdler gündeme gelir.
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()1 dalga diye düşündüğün yer
17.50 den 24.80 çok uzun degilmi. İlk dalga bu kadar uzun gelmesi çok saçma geliyor bana .
17.50 19.20 (1 ) ekim 2023
19.20 18.40 (2 )
18.40 24.60 (3 )
24.60 20.50 (4)
20.50 26.10 (5)
26.10 22.80 (a)
22.80 24.40 (b)
24.40 21.80 (c) (ekim 2024)
Ve
Ekim ( 4 ) yazan yerden
1 başlasak yeni bir hareket dalgası kabul etsek olmaz mı ?
Tabiki 26 geçmeden emin olamıyoruz.
25.80 döndüğü için kesik dalga bile yapmis olabilirler. ytd
0BeğenmedimŞikayet
asfar ()hocam yeni banka arayışından bir sonuç çıkarsa yazıver sana zahmet eğer malum banka düzeltmez ise bende bakıyorum yeni banka için tşk.
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()@M_yıldız Ben günler önce şöyle düşünmüştüm. 5 dalga 25.92 usd ile tamamlanmış Abc düzeltme dalgası içerisine girebiliriz diye. Belki de yanılıyorumdur. 26 usdler geçilirse 5. Dalgasının olduğumuzdan emin olurum ancak.
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Benzer şekilde gümüş onsta da hedefe 20 cent yaklasilmis. Düzeltme başlatma şartlarına bakmak gerek. 24.86 mühim.