Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (26)
1BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()sadece buradayım arkadaşım başka yerde aktif olarak bulunmuyorum ben bazen çok nadiren yazdığım bir yer var ama eh işte genelikle buradayım ben
ZGK için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()elinizdeki usd ile gümüş alırsanız buna ons satın almış diyoruz
daha sonra elinizdeki gümüşü satıp usd ye geçerseniz buna da ons satmış diyoruz
yani tl ye hiç bulaşmıyorsunuz
usd ile gümüş
gümüş ile usd
hem makasısınız çok az olur
bu konu hakkında detaylı bilgiye sahip değilseniz önce iyice araştırın öğrenin arkadaşım
Kurcalama için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Peace35_ ()Usta aklina saglik.. ne kadarda dogru yazmişsın..
HÜMANİST_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ZGK ()evet biliyorum hocam . nerdesiniz ki
0BeğenmedimŞikayet
Kurcalama ()dolar nasi artirabiliriz abi TL ile alım yapabiliorum. ben
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()asıl ben teşekkür ederim arkadaşım. hayır ama ben bahsettiğiniz kişi değilim. Burada yalnız bu mahlasım var başka yerlerde KARTALKAYA olarak yazmışlığım da oldu.
0BeğenmedimŞikayet
ZGK ()çok tşk ederim geçmişten burdaysanız slave hoca gibisiniz o da herkese uzun uzun yazardı
1BeğenmedimŞikayet
Dzn_ ()Dost bu günkü veri durumu nedir
etacarter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()tabiki düşecek arkadaşım. ons u Altın gibi usd gibi gümüş gibi euro veya gbp vs vs gibi düşünmeyin. Ons bir kanalın içinde gider gelir gider gelir ve tek amaca hizmet eder o da eldeki dövizi arttırmaktır tamamen hayal ürünüdür
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()estağfurullah arkadaşım ben bu işin içinde henüz üstad göremedim siz gördüyseniz ne mutlu size ama bence siz de göremediniz demedi demeyin :)
0BeğenmedimŞikayet
ZGK ()hocam bir daha 23 22 21. e düşecek mi
0BeğenmedimŞikayet
Kurcalama ()Biz yeniyiz sizi. Gibi üstadlardab bilgi alioruz hakkınızı helal ediniz
0BeğenmedimŞikayet
Kurcalama ()Tamamdır abicim şimdi anladildi
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()günlük al sat istiyor isen 6 kademelik günlük alım rakamlarını takip etmeli yine 6 kademelik günlük satış rakamlarını takip etmelisin arkadaşım.
ama yok
ben günlük uğraşamam trendsel olarak alırım ve satarım diyor isen
23-22-21 lerden topla
24-25-26 lardan sat
bunu yılda 2-3-4 defa yaparsın
tamamen hayal ürünüdür
0BeğenmedimŞikayet
Kurcalama (): Büyük resimde 22, xx ile 23, xx li rakamlar alım yerleridir. 24, xx ve 25, xx lerden sonrası ise satış yerleridir.
Rakamlarım tamamen hayal ürünüdür ve SPOİLER İÇERİR
Abi ben biraz anlamadım yani alım için bu rakamlar. mi
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()Gümüş için HÜMANİST_ yorumu (6 saat önce) Cevap yaz
GÜMÜŞ ONS ÖZELİNDE ALIM RESİTALİMDİR
01.12.2023 tarihi itibariyle olası düşüşlerde gümüş ons alım resitalimdir
1- 25,14 ( Bugüne özel ilk alım yerimizdir )
2- 24,90 ( GÜNÜN ÖNEMLİ ALIM YERİDİR )
3- 24,74 ( İlk 2 maddeden almayanlar için alım yeridir )
4- 24,53 ( GÜNÜN EN ÖNEMLİ 2. ALIM YERİDİR)
5- 24,34 ( Üstteki yerlerin sadece birinden alım yapan için en az 3 kademe alımı hak eder )
6- 24,06 ( kısada kar yazar ve kar yazdıktan sonra kısmen satış verilerek elde tekrar usd bulundurmak şartıyla fullenir )
NOT: Bilen bilir lakin bilip de bilmezlikten gelen ART NİYETLİ kişiler için UYARIMDIR. Rakamlarım sadece bugünü bağlar ve onlar için büyük harflerle diyorum ki TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR
NOT: Büyük resimde 22, xx ile 23, xx li rakamlar alım yerleridir. 24, xx ve 25, xx lerden sonrası ise satış yerleridir.
Rakamlarım tamamen hayal ürünüdür ve SPOİLER İÇERİR
https://altin.in/humanist_/2
-1BeğenmedimŞikayet
Kurcalama ()Alım için beklioruz dimi hocam
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()evet arkadaşım şuan için 20,68 dibinin tepesi bitti mi bitmedi mi bilemeyiz benim hayalim 25,73 diyor tepe ama Altın dan da dönebilir üstünden de dönebilir keşke bilebilsek ama malesef işte...
1BeğenmedimŞikayet
Kurcalama ()Bu hala aktifmi
0BeğenmedimŞikayet
Bjk_35 ()0.36 cent en düşük alım yapabiliyorsun kardeşim.
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()Sizin banka en küçük kaç birim alım veya satım izni veriyor kardeşim
Bjk_35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bjk_35 ()Evet çok dikkat ediyorum can kardeşim.